Per. Mar 28th, 2024

Instagram’da bir hesap açarak sosyal medya rekorları kıran Angeliana Jolie, şimdi ise ilk kez çocuklarını paylaştı. İlk paylaşımında Afganistan’dan kaçan kadınların ve çocukların durumunu paylaşan Jolie, şimdi özel hayatından birkaç kare paylaştı. Çocuklarının evde kitap okurlarken fotoğraflarını paylaşan Jolie, hayranlarından kitap önerileri istedi.

İlk karede 16 yaşındaki Zahara Jolie-Pitt’in Toni Morrison’un 1970’lerde yazdığı ‘The Bluest Eye’ romanını okuduğunu görürken, ikinci karede ise Shiloh’un Akala’nın ‘The Dark Lady’ kitabını okuduğu görüldü.

Instagram’daki yeni paylaşımında Zahara ve Shiloh’u paylaşan Jolie’nin diğer çocukları Vivienne, Maddox, Know ve Pax’i de paylaşması bekleniyor. Jolie’nin diğer çocuklarının da bu yaz ne okuduğunu merak ediyoruz! Kısa bir süre Instagram hesabı açan ve hızla 10 milyon takipçiyi geçen Jolie’nin sosyal medyaya katılma kararının sosyal sorunların altını çizmek olduğu söylendi. Afganistan’daki kadınlara ve çocuklara dikkat çekmek isteyen Jolie, onların sesi olmak istiyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen