Per. Mar 28th, 2024

47.322 dolarlık bir günlük zirve yaptıktan sonra, Bitcoin bir düzeltme geçirdi ve şu anda 45.300 dolardan işlem görüyor. Bu arada, ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum 3.270 dolara yakın işlem görüyor. Kriptokoin.com olarak, gün içindeki bazı ilginç altcoin haberlerini sizler için derledik, birlikte inceleyelim…

1- Mastercard, CipherTrace’i entegre ediyor

Mastercard, siber güvenlik araçlarını ve kripto düzenleyici yönergelerini geliştirmek için Blockchain analitik firması CipherTrace’i satın alacağını duyurdu. CipherTrace, müşterilerin güvenlik ve dolandırıcılık izleme faaliyetlerini geliştirmelerine yardımcı olan bir Blockchain istihbarat ve kripto adli bilişim firmasıdır. Duyuruya göre ödeme devi, kart ve gerçek zamanlı ödeme mimarisini yükseltmek için CipherTrace teknolojisini entegre edecek. 

2 – Ethereum’un node sayısı son iki haftada 6.500’ün üzerinde düştü!

Lider altcoin ETH, son iki hafta içinde 6.500’den fazla node kaybetti. Blok gezgini Etherscan.io’ya göre, Ethereum’un node sayısı 9.000’den 3.000’in altına düştü. Bu aynı zamanda Ethereum’un hash rate’ının Solana, Cardano ve diğerleri gibi rakiplerine daha yakın hale getiriyor.

3- Türkiye’nin öncü Bitcoin borsası Bitci.com’dan 2 önemli haber!

Türkiye’nin öncü Bitcoin borsası Bitci.com’da Celta Vigo Futbol Takımı Fan Token’ı için alım satım işlemleri başladı! Bitcicoin sahibi olan yatırımcılar an itibarıyla CFT alım satım işlemleri gerçekleştirebilir! Ayrıca 2 kez İsviçre şampiyonu olan, İsviçre kupalarında 13 kez zafere ulaşan FC Sion, yepyeni zaferler için Bitci ile Blockchain dünyasına adım atıyor! Detaylar için bu linki ziyaret edebilirsiniz.

4 – Crypto.com, Paris Saint-Germain (PSG) kulübü ile bir ortaklık duyurdu

Crypto.com, Paris Saint-Germain (PSG) kulübü ile bir ortaklık duyurdu. PSG, Lionel Messi, Sergio Ramos ve daha fazlası gibi birinci sınıf oyuncularla tarihin en güçlü futbol takımlarından biridir. Tweet’e göre, Crypto.com kendi yerel NFT platformunda PSG’nin özel NFT’lerini piyasaya sürecek.

5 – Popüler altcoin Algorand, DeFi inovasyonunu destekliyor ve fon ayırıyor

Algorand Vakfı, merkezi olmayan finansın (DeFi) büyümesini teşvik etmek için Viridis adlı 330 milyon dolarlık bir fonun başlatıldığını duyurdu. Tweet’e göre, bu fon Algorand platformunda DeFi ekosisteminin büyümesine odaklanıyor. Algorand, yüksek işlem hızına sahip, izinsiz bir PoS protokolüdür. Bu nedenle, potansiyel projelere bu fon tahsisi, ALGO tokenleri şeklinde olacak. Özellikle ekip, mevcut fiyatlarla kabaca 334 milyon dolar değerinde olan 150 milyon ALGO tahsis edecek.

6 – Relite Finance’dan ETH, DAI ve BNB müjdesi!

Relite Finance, uzun zamandır beklenen Relite MVP (minimum uygulanabilir ürün) için beta test aşamasını başlatmaya hazırlanıyor. Relite, kullanıcıların tüm kripto varlıklarını tek bir arayüzde ödünç vermelerini, ödünç almalarını ve stake etmelerini destekleyen zincirler arası bir DeFi para piyasası protokolüdür. Ayrıca, Polkadot’un Moonbeam parachain, köprüler ve benzersiz bir yedek fon modülünü kullanır. Tweet’e göre, bu MVP sürümü, son kullanıcıların uygulamasında ETH, DAI ve BNB’yi ödünç almasına ve ödünç vermesine yardımcı olacak. 

7 – Altcoin projesi IOI Game, CyberTrade’i başlattı!

Son altcoin haberimiz, CyberTrade adlı yeni ve yenilikçi bir oyun başlatan IOI Game’i içeriyor. CyberTrade, çoklu oyun modları, takım savaşları ve drag yarışları içeren bir kazan-kazan oyunudur. Ayrıca bu, savaşçıları, yarış arabalarını, patronları ve eşyaları temsil eden NFT kartları etrafında dönen bir 3D NFT Play2Earn oyunudur. 

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen