Çar. Nis 24th, 2024
Cumhuriyet Halk Partisi Şile İlçe Başkanlığınca 98. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Gerçekleşen törene Cumhuriyet Halk Partisi Şile İlçe Başkanı İbrahim Çelik parti yönetimi ve partililer katıldı.
Çelenk sunumuyla başlayan tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla son buldu.
Tören sonunda günün anlamına ilişkin olarak konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Şile İlçe Başkanı İbrahim Çelik: “Cumhuriyet Halk Partisi kökleri olan Cumhuriyetin her adımında, adımları olan ve Türkiye’deki bütün dönüşümlerde imzası olan bir siyasi partidir. Bu siyasi parti Mustafa Kemal Atatürk tarafından benim iki büyük eserim var, bunlardan birisi Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir diyerek aslında Türkiye Cumhuriyetini ve Cumhuriyet Halk Partisini bize emanet etmiştir.
Geldiğimiz süreçte yoluna en emin adımlarla tarihsel mirası ve birleştirici gücüyle bütünleşerek yoluna devam etmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi dünün, bugünün, yarının partisidir. Umudun adıdır. Cumhuriyet Halk Partisi, bir parti olmasının ötesinde savaş meydanlarında kurulmuş olan, milli mücadeleyi vermiş olan ve bunun devamında cumhuriyetin, devrimlerin yeniden hayata geçirilmesinde önemli roller üstlenmiş, bu ülkede demokrasi için mücadelesini sürdüren bir siyasi partidir. Mustafa Kemal Atatürk’e bir kez daha şükran ve minnet duygularımı ifade ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 98’inci yıldönümünü kutluyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen