Per. Nis 25th, 2024

Daha önce Bitcoin (BTC) ve altcoin’lere yönelik pek çok tahmini tutmuş olan kripto para analisti ve traderı Michael van de Poppe, yakın bir zamanda attığı tweet’te; Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Chainlink, Zilliqa ve Ripple’a yönelik tahminlerini yineledi. Cardano için ise tahminini yükseltti.

Michael van de Poppe’dan BTC, ETH ve DOT için tahminler

Michael van de Poppe, daha önce, 2020 yılının başlarında gözlemlenen altcoin sezonunun yaşanacağını önceden tahmin etti. Ayrıca Bitcoin’in düşüşlerini saatler öncesinden haber verdiği oldu. Analist, bu boğa döngüsü için en yüksek tahminler diyerek Bitcoin (BTC) için 275.000-350.000 dolar aralığında bir fiyat verdi.

Ancak BTC, bu seviyelerin oldukça altında. Piyasa değerine göre birinci gelen coin, 14 Nisan’da gördüğü 64.804 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 31 kadar uzak ve bu hafta gördüğü 52.774 dolarlık yerel yüksek seviyeden düştü. Michael van de Poppe, ikinci en büyük kripto para birimi ve en büyük altcoin olan Ethereum (ETH) için 7.500-12.500 dolarlık bir fiyat öne sürdü. ETH, yazım sırasında 3.228 dolardan işlem görüyor.

ETH’nin ardından Van de Poppe, Polkadot (DOT) için de fiyat tahminini yineleyerek fiyatın 100-150 dolar seviyelerine çıkabileceğini kaydetti. Analist bunun için kesin bir zaman çizelgesi sunmamış olsa da, mevcut seviyelerden 3x-5x kazanımlar gözlemliyor. DOT, yazım sırasında 34.53 dolardan el değiştiriyor.

ADA tahmini değişti

Ünlü analist, Chainlink (LINK)’in de Polkadot ile aynı aralığa ulaşacağını tahmin etti. LINK, şu anda 26.46 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Ocak ayında 3-5 dolarlık bir fiyat aralığı verdiği Cardano (ADA) söz konusu olduğunda ise Michael van de Poppe, artık ADA’nın 10 dolara gittiğini düşündüğünü söyledi.

ADA, yaklaşık 11 gün önce 3 doları aşarak, 3.09 dolarda tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetti ve Van de Poppe’un tahminine diğerlerinden erken ulaşmış gibi görünüyor. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere ADA, bugünkü Alonzo güncellemesi ile gündemdeydi. Analist, Zilliqa (ZIL) için 0.80-1.20 dolar, Ripple (XRP) için ise 0.50-0.60 dolarlık bir aralığa işaret ediyor. ZIL 0.10 dolardan, XRP ise 1.06 dolardan işlem görüyor. XRP de analistin beklentilerini aşmış gibi görünüyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen