Cum. Nis 19th, 2024

Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor’u konuk edecek.

Ülker Stadı’nda oynanacak karşılaşma, saat 17.00’de başlayacak. Hakem Halis Özkahya’nın yöneteceği müsabaka, beIN Sports 1’den canlı yayımlanacak.

Ligde yaptığı 3 maçı da kazanan Fenerbahçe, haftaya 9 puan ve averajla 2. sırada girdi. Bu müsabakalarda 5 kez fileleri havalandıran ve kalesinde gol görmeyen sarı-lacivertli takım, Sivasspor’a üstünlük kurarak galibiyet serisini 4 maça çıkarmayı hedefliyor.

Oynadığı müsabakalarda 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşayan Demir Grup Sivasspor ise 4. hafta öncesi 1 puanla 16. sırada yer aldı.

İki takımın eksikleri

Fenerbahçe’de tedavilerine devam edilen Nazım Sangare ve Serdar Dursun’un yanı sıra Ferdi Kadıoğlu, karşılaşmada forma giyemeyecek. Jose Ernesto Sosa ile Enner Valencia’nın durumu ise maç saatinde belli olacak. Dimitrios Pelkas ile Filip Novak’ın ise müsabaka kadrosunda yer alması bekleniyor.

Sivasspor’da sakatlığı tespit edilen Leke James’in durumu maç saatinde netlik kazanacak. Cezalı Kayode’nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Aaron Appindangoye, Erdoğan Yeşilyurt ve Caner Osmanpaşa maç kadrosunda yer almıyor.

FENERBAHÇE – SİVASSPOR

MUHTEMEL 11’LER

FENERBAHÇEAltay, Tisserand, Kim, Szalai, Osayi, Luiz Gustavo, Mert Hakan, Novak, Mesut Özil, Diego Rossi, Berisha

SİVASSPOR: Muammer Yıldırım, Ahmet Oğuz, Goutas, Camara, Uğur Çiftçi, Azubuike, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Max Gradel, Jorge Felix, Yatabare

HAKEM: Halis Özkahya
STAT: Ülker
SAAT: 17.00 
YAYIN: beIN Sports 1

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen