Per. Mar 28th, 2024

Önümüzdeki dönemlerde Marvel oyunlarına doyacağız sevgili Oyungezerler! Lakin Spider-Man 2 de dahil olmak üzere tüm oyunları bir kenara bırakıyorum. Çünkü dün yapılan PlayStation Showcase etkinliğinde hayatımın en güzel sürprizlerinden birisiyle karşılaştım. Bir anda ne olduğunu anlamadan Wolverine oyunu duyuruldu.

Çok değil yaklaşık beş ay önce burada“Keşke yeni oyunlarını görsek” diye çizgi roman karakterleri sıralamıştım. Hiç ihtimal vermesem de yazar bonusu olarak Wolverine eklemiştim. Sony bizi mi dinliyor, anlayabilmiş değilim ama resmen bir Wolverine oyununa kavuşuyoruz. Hem de Spider-Man’in yapımcısı Insomniac tarafından geliştiriliyor. Henüz oyun erken geliştirme aşamasında olduğu için çok fazla bilgiye sahip değiliz.

Kafayı Wolverine ile bozmuş birisi olarak gösterilen kısacık videodan birkaç çıkarım yaptım. Öncelikle Logan‘ın giyim kuşam tarzına bakınca X-Men‘den epey uzak olduğunu tahmin etmek mümkün. Genelde yalnız kurt olarak takılan Wolverine böyle giyinirdi, muhtemelen bir de motosikleti vardır. Oyunla ilgili ufak tefek detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Ancak tüm bu gördüklerimiz ve bildiklerimiz oyun çıkana kadar birkaç kez değişebilir.

Brian Horton oyunda yaratıcı direktör olarak görev alacak. Cameron Christian ise oyun direktörü olacak. Insomniac’ın elinde şu an devasa bir Spider-Man 2 oyunu olduğu için 2024’ten önce Wolverine ile adam dövmeyi beklemiyorum. Oyunla ilgili en çok merak ettiğim nokta ise şiddet dozajı. Umarım yaş sınırı ne olursa olsun Logan’ı “pasifist” havaya sokmaya çalışmazlar. Zira işin içinde Wolverine olunca arada bir çıldırıp kol bacak kesmek epey eğlenceli oluyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen