Per. Nis 25th, 2024

Salma Hayek 55. doğum gününü bir tatil cennetinde kutladı. Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Hayek, doğum günü geleneklerine uygun olarak yeni yaşını mayolu bir fotoğraf ile kutladı. Bu sene halter yakalı bir mayo giyen Hayek, “55. yaşım kutlu olsun. Yeni maceralar için sabırsızlanıyorum ve minnettarım” yazdı.

Geçtiğimiz hafta tatilinden bir selfie paylaşan Hayek, kedi gözü güneş gözlükleri ve mavi gömleği ile poz vermişti. Haziran ayında ‘Red Table Talk’ programına katılan Hayek, yaş almanın sırrını paylaşmıştı. Kadınların yaşını bir bariyer olarak görmemeleri gerektiğini vurgulayan Hayek, “Kadınlar için belirli bir tarih yok. Bu düşüncenin yok olması gerekiyor. Çünkü herhangi bir yaşta harika görünebilirsiniz. Her yaşta kendiniz gibi olabilir, her yaşta hayal kurabilir ve her yaşta romantik olabilirsiniz.” demişti.

“Olduğumuz yerde olduğumuz gibi sevilme hakkımız var. Biz sadece bebek yapmak için burada değiliz, sadece bir adam için bebek yapmak için burada değiliz,” diyen Hayek, “Sadece etrafımızdaki her şeye ve herkese hizmet etmek için burada değiliz ve sonra çocuklar gittiğinde… bir kadın olarak sizin için neredeyse son kullanma tarihi gibi. Yüzyıllardır ortalıkta dolaşan bu yanlış düşüncenin değişmesi gerekiyor,” diye eklemişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen