Per. Nis 18th, 2024

Spor Arena Dış Haber – Juventus’la 1 yıllık sözleşmesi olmasına karşın takımdan ayrılan ve 12 yıl sonra Manchester United’a geri dönen Cristiano Ronaldo’nun yokluğu, Serie A ekibinde kriz yaratmaya devam ediyor.

3 yıllık Juventus macerasında 134 maça çıkıp 101 gol atan ve 5 kupa kazanan Portekizli yıldız, Şampiyonlar Ligi’nde beklenen başarı bir türlü gelmeyince İtalyan ekibinden ayrılmış ve eski takımı Manchester United’a geri dönmüştü.

Serie A’da yeni sezonun ilk maçına Ronaldo ile başlayan ancak ayrılık sonrası oynanan 2 maçı da kaybeden Juventus’ta son Napoli yenilgisi sonrası taraftarlar Portekizli futbolcunun ayrılığına olan tepkilerin dozunu artırdı.

“SORUN RONALDO DEĞİLDİ”

Siyah-beyazlı taraftarlar, Juventus’ta esas sorunun Ronaldo olmadığını ve ilk 3 maçta alınan 1 puan sonrası 36 yaşındaki futbolcunun Juventus için ne kadar önemli olduğunu belirtirken, sosyal medyada İtalyan ekibinin yönetimine tepki gösterdi.

12 yıl sonra geri döndüğü Manchester United’daki ilk maçına 11’de başlayan ve attığı 2 golle Newcastle United galibiyetinde büyük pay sahibi olan Ronaldo’nun bu performansı, Juventus taraftarının tepki göstermesinin yanı sıra büyük hayal kırıklığı yaşamasına da neden oldu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen