Per. Mar 28th, 2024

Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 5 Ekim Salı gününün günlük burç yorumları…

5 Ekim Koç burcu yorumu

Sevgilinizde size karşı oluşan duygusal bir birikim var. Küçük gibi görünen kırılmalar, ciddiye alınmadığında probleme dönüşebilir. Meslek hayatınızla ilgili yaratıcı düşünceler içine giriyor ve uygulamak için adım atmaya başlıyorsunuz. Rakip çevrelerden gelecek etkilere karşı tedbirli davranarak, herhangi bir gerilimden kendinizi uzak tutmaya çalışın. Para durumunuzdaki düzelmeler, ancak kendi belinizi doğrultabilecek. Bacaklarınızdaki ağrılar için düzenli yürüyüş yapın.

5 Ekim Boğa burcu yorumu

Boş yere sinirlenmezseniz keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Hayal dünyanız o kadar geniş ki, fanteziler bir türlü peşinizi bırakmıyor. Zaman zaman sadakatinizi kolaylıkla yitirebileceğinizi düşünüyorsunuz. Sevdiğiniz iki dostunuz arasında sizi düşündüren bir sorun var. Bu sorunu çözmek için diğer arkadaşlarınızdan yardım almanız gerekebilir. Parayla ilgili haklı olduğunuz bir konuda haksızlığa uğrayabilirsiniz. Yaşadığınız sağlık sorunlarını siz pek kafanıza takmasanız da sizi sevenler bu konuda endişeli gibi.

5 Ekim İkizler burcu yorumu

Sevgilinizle ilişkinizin gündemde olacağı ve onun sorunlarıyla ilgilenmeniz gereken bir gün. Partneriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilir. Ancak mantıklı açıklamalarla onu ikna edebilirsiniz. Yapacağınız en kötü şey sert tepki göstererek konuyu kestirip atmaktır. İş yerinizde yaşanacak sarsıntının sizi etkilemeyeceği çok açık görünüyor. Yine de arkadaşlarınızın tedirginliğinden etkileniyorsunuz. Düşündüğünüz yatırımların riske deyip deymeyeceğini yeniden düşünün.

5 Ekim Yengeç burcu yorumu

Sevgide hata yapabileceğiniz bir gününüzdesiniz. Karşı cinsle yeni bir arkadaşlık geliştirebilir, kısa bir süre heyecanlı ve zevkli anlar yaşayabilirsiniz. Ancak bugün başlayan ilişkilerin sonu olmayabilir. Çalıştığınız işle ilgili gerçekleri görmeniz, yerinde kararlar alabilmenizi sağlayabilir. Bunun sonucunda, işbirliklerinden karlı çıkmanız ve savaş verdiğiniz arenadan başarılı ayrılmanız mümkün olur. Para durumunuzdaki sıkıntılar abartılacak boyutlarda değil.

5 Ekim Aslan burcu yorumu

Özel hayatınızda ciddiye almayıp karşılıklı olarak önemsemediğiniz küçük problemleri, şu günlerde ciddi sorunlar olarak yeniden tartışabilirsiniz. Bugünleri, o günlerin bakışıyla değerlendirmeniz sandığınız kadar da zor olmayacak. İş ortamında olabilecek bazı sorunları büyütmeyin. Olaylara karşı gergin tutumlar alabilir ve çevrenize karşı kırıcı davranışlarda bulunabilirsiniz. Bu tür tavırlar size bir şey kazandırmaz. Parasal durumunuz daha iyi olabilir, eğer müsrif davranmazsanız.

5 Ekim Başak burcu yorumu

Bugün yeni başlatmayı düşündüğünüz bir duygusal ilişki ya da ilişkilerinizde yolunda gitmeyen bazı şeyler varsa onları düzeltmek için harekete geçerseniz kazançlı çıkarsınız. İş konusundaki endişe ve kuruntularınız bugün tetiklenebilir ve bu durumda sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Bu yüzden bilimsel verilere ve gerçekçi bilgilere dayanan sonuçları gözden geçirmeli ve mümkün olduğunca riske girmekten kaçınmalısınız. Umut bağladığınız bazı para kaynaklarında hareketlenme var.

5 Ekim Terazi burcu yorumu

Aşk hayatınız karışık ve heyecanlı. Bu konuda dik kafalılık etmeye meyillisiniz. Bir süredir sevgilinizle yaşadığınız ilişkinizde bazı tatsızlıklar var. Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmüyor. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Başarı sizinle. Parasal çalışmalarınızda önemli gelişmeler meydana gelecek.

5 Ekim Akrep burcu yorumu

Sevgilinizle aranızdaki sorunları başkalarının önünde tartışmanız sorunlarınızın çözümüne yardımcı olmaz. Aksine bu durum sorunlarınızın daha da büyümesine neden olabilir. Eğer problemlerinizi çözmek istiyorsanız bunu profesyonel birinden yardım alarak daha başarılı bir şekilde çözümleyebilirsiniz. İşlerinizin giderek artması yüzünden çok yoğun bir tempo içine girebilirsiniz. Kendinizi çok fazla yormaktan kaçının. Yeni kaynak arayışlarınızla ilgili sürpriz gelişmeler var.

5 Ekim Yay burcu yorumu

Gününüz sıkıntılı geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız, sıkıntılar doğuruyor. Aşkınızı engelleyen engeli nasıl aşacağınızı sevgilinizle konuşarak bulmalısınız. Sorunu çözmek için neler yapılması gerektiğini kararlaştırın. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin. Parayla ilgili işleriniz yoluna girebilir, fakat aşırı derecede iyimserliğe kapılmamanız gerekiyor. Gerilimin yaratacağı ortamlar sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

5 Ekim Oğlak burcu yorumu

Yıldızlar bugün sizi bugün kıskanç, kuşkucu ve kararsız bir insan yapacak. Bu kritik günü bir kırgınlık yaratmadan geçirirseniz sevinmelisiniz. Özel hayatınıza olan ilgisizliğiniz yüzünden sevgilinizden eleştiri alabilirsiniz. Tepki vermeden önce düşünmeniz gerekiyor. Mesleğinizde gösterdiğiniz yükselme hırsı tepki topluyor. Hırsınızda haklı olabilirsiniz, fakat bunu yaparken çevrenizdekileri kırdığınızı fark edin. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalısınız.

5 Ekim Kova burcu yorumu

Kendinizi yalnız hissediyorsunuz, ama ne olursa olsun yoğun bir duygusallık yaşamadıkça bu durumun üstesinden gelmeniz mümkün değil. İş yerinde kendinizi göstermeniz için çaba harcamanız gerekebilir. Eğer konumunuzu yükseltmek istiyorsanız duruma göre hareket etmelisiniz. Para sıkıntısı içine düşmek istemiyorsanız harcamalarınıza dikkat edin. Yiyeceklerinize dikkat etmeniz gereken bir dönem. Yeme alışkanlığınızı değiştirmediğiniz müddetçe aşırı kilo alabilirsiniz.

5 Ekim Balık burcu yorumu

Sevgilinizde size karşı oluşan duygusal bir birikim var. Küçük gibi görünen kırılmalar, ciddiye alınmadığında probleme dönüşebilir. Meslek hayatınızla ilgili yaratıcı düşünceler içine giriyor ve uygulamak için adım atmaya başlıyorsunuz. Rakip çevrelerden gelecek etkilere karşı tedbirli davranarak, herhangi bir gerilimden kendinizi uzak tutmaya çalışın. Para durumunuzdaki düzelmeler, ancak kendi belinizi doğrultabilecek. Bacaklarınızdaki ağrılar için düzenli yürüyüş yapın.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen