Cum. Mar 29th, 2024

Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 7 Ekim Perşembe gününün günlük burç yorumları…

7 Ekim Koç burcu yorumu

Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşma etkili olacaktır. Onun da sizinle benzer görüşte olması, ilişkinizde bir rahatlamanın yaşanmasında çok etkili olacak. Yaptığınız işle ilgili hiç etki altında kalmamalısınız. Yakında çok zorlanacağınız bir kararınız olabilir. Yalnız karar alıp sorumluluğunu da yalnız göğüslemeniz gerekecek. Parayla ilgili sıkıntılı dönem geride kaldı. Paranın önemini anladınız. Zihinsel yorgunluğunuz kendini bedensel olarak da belli etmeye başladı.

7 Ekim Boğa burcu yorumu

Gönlünüzce geçireceğiniz rahat, huzur dolu bir gün. Sevdiklerinizin yakınlığını, yardımını göreceksiniz. Problemli bir ilişkinize yeniden dönüp bakarsanız, sürekli sorun üreten ilişkilerde ayrıntılarla uğraşarak bir yere varılamayacağını göreceksiniz. Önemli bir iş bağlantısını, başkalarının kaprisleri yüzünden kaçırmak üzeresiniz. Bu bağlantıyı sağlamlaştırmak için atacağınız adımlar olumlu sonuç verecek. Yatırım yapmayı düşündüğünüz alanda biraz daha araştırma yapın.

7 Ekim İkizler burcu yorumu

Sizi romantik günler bekliyor. Baş başa kalmak için kolladığınız fırsatlar bugün karşınıza çıkabilir. Küçük problemlerin üstünü örtmeyip açık konuşma yolunu seçmelisiniz. Mesleki konularda tarafsız ve hoşgörülü davranmaya çalışın. Dengeli bir şekilde hareket etmeniz, sorunlar yaşamayacağınızı işaret ediyor. İş ilişkilerinizde ve çalıştığınız ortamda enerjik, neşeli, canayakın bir tavır içinde olacaksınız. Birikimlerinizi aktardığınız yerden umutlu bir haberiniz var.

7 Ekim Yengeç burcu yorumu

Sizi derinden etkileyen biriyle tanıştınız. Bu kişi ile yakınlaşmak sizi son derece heyecanlandırıyor. Yeniden aşık olabilirsiniz. Belki de bu ilişki uzun süreli bir beraberliğin habercisidir. Bugün işinizi ilgilendiren ayrıntıların üzerinde durmanız, hem de verdiğiniz kararlarda ısrarcı olmanız sizin açınızdan fayda getirebilir. İş ilişkilerinizden zarar görmemeniz için, ayaklarınız sağlam olarak yere basmalı ve ölçülü olmalısınız. Akşam gezmeleriniz harcamalarınızı çoğaltabilir.

7 Ekim Aslan burcu yorumu

Hem moraliniz, hem de kendinize olan güveniniz yükseliyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek daha sıcak ve yoğun olacak. İş hayatınızda bugünlerde birtakım zorlanmalar söz konusu. Bununla alakalı birtakım kararlarınızı çabuklaştırma yönünde ısrarlar görebilirsiniz. Kendinize duyduğunuz aşırı güven, her işe el atmanızı gerektirmiyor. Bu, size ilişki sorunları yaşatabilir. Yakın bir dostunuzun maddi problemlerini, sıkıntılarını öğrenmek sizi çok üzecek. Muhakkak yardımcı olmalısınız.

7 Ekim Başak burcu yorumu

Hissettiklerinizi sevgilinize açıklamanız için ortam ve gelişmeler çok elverişli. Duygularınızı kafanızda bir belirsizlik olarak barındırmayın. Karşı tarafın aynı yoğunluğu yaşıyor olması çok muhtemel. Meslek hayatınızda gerçekleşmesini istediğiniz bir olayın başlangıcını yaşayacaksınız. Ulaşmak istediğiniz hedefe ait yeteneklerinizi gösterebileceğiniz bir fırsat var. Ayrıca motivasyonunuz yükseleceği için yakaladığınız bu fırsata dört elle sarılacaksınız. Bir ek gelir müjdesi var.

7 Ekim Terazi burcu yorumu

Aşka büyük özlem duyuyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz gibi yaşamadığınızı düşünebilir ve kendinizi duygusal anlamda mutsuz hissettiğinizi düşünmeniz mümkün. Kendinizi yeni bir ilişkiye hazır hissedecek ve kafanızda geçirdiğiniz bir ilişkinin içinde olmak isteyeceksiniz. İşinizle ilgili bazı yükümlüklerinizin bugünlerde gecikmemesi gerekiyor. Herhangi bir gecikme çok önemsediğiniz iş ilişkilerinde bile güvensizliklere yol açabilir. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak.

7 Ekim Akrep burcu yorumu

Sevgilinizle aranızdaki ilişkiler son derece yoğun olacak. Bu arada gizli aşk maceralarına atılırken tedbirli davranmalısınız. Kariyerinizle ilgili gelişme ve ilerleme elde edeceğiniz fırsatlar gündeminize girebilir. Gücünüzü artıracağınız olanaklar ortaya çıkacak. İşlerinizde dikkatli ve uyanık davranın, sorumluluklarınızın altından çok rahat kalkacaksınız. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan büyük kazançlarla giderilecek. Ayak sağlığınız için ayakta durmamaya dikkat edin.

7 Ekim Yay burcu yorumu

Hayatın günlük sorunlarıyla çok fazla ilgilenmek sevgilinizle aranızda problemler yaratıyor. Kendinizi günlük işlere çok fazla kaptırmayın. Eğer kalbiniz boşsa çıktığınız bu yolculuklarda tanışacağınız gizemli yabancılar çok etkileyecek. Kendinizi yeni bir aşk macerasının içinde bulabilirsiniz. Başarılı çalışmalar yapacağınız bir gün. Fakat, işleri ağırdan alabilir, fazla rahat davranabilirsiniz. Kendinize olan güveninizin yüksek olması, girişimlerinizi kolaylaştıracak. Küçük bir para desteğine ihtiyacınız var.

7 Ekim Oğlak burcu yorumu

Uzun zamandır duygusal alanda aradığınız sükuneti bulamamıştınız. Nihayet aradığınız kişiyi yakaladınız. Yine de ciddi planlar için bir kez daha düşünmek yerinde olacak gibi görünüyor. İşlerinizdeki yoğunluk yüzünden panik yapmaya başladınız. Buna hiç gerek yok. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo, her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. Zevklerinizi, temel ihtiyaçlarınız gibi görmeniz bütçenizde alarm vermeye başladı. Hareketli yaşamınız sağlık konularında daha hassas olmanızı gerektiriyor.

7 Ekim Kova burcu yorumu

Beraberliğinize gittikçe yerleşen tekdüzelik, alışılması durumunda risk taşıyabilir. Daha hareketli günler için bugünden önlem almanız gerekiyor. Elinizdeki imkanların değerini iyi bilmemeye başladınız. Sizin durumunuzu kıskananlar var. Gelecek için ümidinizi sürdürmeniz, bu imkanları değerlendirmekle mümkündür. Yatırım konusunda acele ederseniz zararlı çıkabilirsiniz. Spor yapmanız bedensel ve zihinsel olarak kendinizi tazelenmenize ve güçlenmenize olanak tanıyacaktır.

7 Ekim Balık burcu yorumu

Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşma etkili olacaktır. Onun da sizinle benzer görüşte olması, ilişkinizde bir rahatlamanın yaşanmasında çok etkili olacak. Yaptığınız işle ilgili hiç etki altında kalmamalısınız. Yakında çok zorlanacağınız bir kararınız olabilir. Yalnız karar alıp sorumluluğunu da yalnız göğüslemeniz gerekecek. Parayla ilgili sıkıntılı dönem geride kaldı. Paranın önemini anladınız. Zihinsel yorgunluğunuz kendini bedensel olarak da belli etmeye başladı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen