Per. Mar 28th, 2024

Anya Taylor-Joy ve stil ekibi, yeni filmi “Dün Gece Soho’da (Last Night in Soho)”nun basın turu için 60’ların havasına büründü. 24 saat içinde filmi tanıtırken, Taylor-Joy’un dört farklı görünümdeki fotoğraflarını merakla inceledik. Anya, turuncu bir mini elbiseden, altın bir elbiseye bir günde dört görünümünü cesur ve eğlenceli şekilde sergiledi.

Taylor-Joy ilk olarak, Rokh markasından fiyonklu lila rengi iki parçalı bir set giydi. Takımını renginin koyu tonundaki eldivenleri, mükemmel bir Anya dokunuşu olmuş. Tiffany&Co mücevherleri, önünü topladığı saçları ve parlak makyajı ise görünümü tamamıyla kusursuz şekilde tamamlamış.

Stilist Paul Burgo, Instagram hesabından Taylor-Joy’un fotoğraflarını paylaştı; o ve Taylor-Joy, görünümü şekillendirmek için birlikte çalıştılar.

Taylor-Joy, Ellen DeGeneres Show’un bir bölümünde de yer aldı. Oscar de la Renta turuncu mini bir elbise giydi. Fiyonklu bir saç tokasını aksesuar olarak tercih etti.

Aktris ayrıca “James Corden ile The Late Late Show”a şimdiye kadarki en gösterişli görünümüyle katıldı. Mavi çiçekli Richard Quinn tulumu tercih etti. Takım eldivenler, çizmeler ve siyah taşlı bir saç bandıyla görünümünü tamamladı.

Ve son olarak, “Last Night in Soho Los Angeles” galası için Taylor-Joy ışıltılı bir görünüme büründü. Altın rengi göğüs ve sırt dekolteli uzun Dior elbisesiyle final görünümünü sergiledi. Tiffany & Co. mücevherleri ve (Kolyesi 77 karat safir ve pırlanta) dumanlı göz makyajı, stilinin sok dokunuşlarıydı.


Dior ile büyüleyici görünümü, Taylor-Joy’un geçtiğimiz sabah Fransız moda evinin yeni küresel moda ve makyaj elçisi seçilmesinden sonra geldi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen