Cum. Nis 19th, 2024

Baldur’s Gate 3 erken erişim serüvenine devam ediyor, bazılarımız (örneğin Can) yeni yamalar geldikçe suyunu çıkarıncaya kadar oynamaya devam ederken bazılarımız (örneğin ben) oyunun final versiyonunu bekliyoruz. Hatta ben bekleyişimi bir ileriye taşıyarak oyunu bilgisayarımdan da kaldırdım ki 70 GB’lık bir rahatlama gelsin 🙂

Larian, Baldur’s Gate 3’ün yeni güncellemesine dair bazı bilgiler verdi ve bu güncelleme tam 60 GB büyüklüğünde bir indirme gerektirecek. Bunun bir kısmı varolan oyun dosyalarının üzerine yazacaktır ama yine de toplam kurulum alanının 70 GB’ın da üzerine çıkacağını düşünüyorum.

Larian bu yamayla ilgili detayları EGX’te vereceklerini söylüyor ama yeni oynanabilir sınıf ile ilgili verdikleri ‘kimler büyü yapmaya hazır?” mesajıyla yeni sınıfın Sorcerer olduğunu da açıkladılar.

Bu güncelleme ayrıca oyuna kullanılabilir salam da ekleyecek ve salamları çift elle de kullanabileceksiniz. Oyunda türlü türlü tuhaf nesneleri silah olarak kullanmak mümkün olacak zaten, salamı da bunlardan biri kabul edebiliriz.

Yamanın ardından eski kayıt dosyaları kullanamayacak, yani ya baştan başlamanız ya da eski yamada kalmak için beta branşına geçmeniz gerekecek.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen