Per. Mar 28th, 2024
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, muhtarlarla bir araya gelmenin birçok sorunun tespiti ve çözümü konusunda yardımcı olduğunu söyledi.
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, partilerinin Altıeylül İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Muhtarlar Kahvaltısına katıldı. CHP’li Sarı, Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli ve CHP Milletvekilli Fikret Şahin’in de yer aldığı toplantı ile ilgili şunları söyledi:
“ÇALIŞMALARI PAYLAŞTIK, SORUNLARI DİNLEDİK”
“Altıeylül ilçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu muhtarlar kahvaltısına katıldık. Muhtarlarımızla yapmış olduğumuz çalışmaları paylaştık, yaşadıkları sıkıntıları ve sorunları dinledik. Muhtarlarla bir araya gelmenin, sorunların tespiti ve çözümü konusunda birçok faydası oluyor. Çünkü muhtarlarımız bir mahallenin en sorumlu kişisidir. O mahallede ne olup bittiğini bilen yegâne kişidir. Biz de sorunları birlikte konuşarak bu sorunları el birliğiyle çözeceğiz ve halkımıza hizmet konusunda her zaman iş birliği içerisinde olacağız. Ülkemizin sorunlarını en temelden, mahallelerden çözerek başlayacağız. “

Önceki

Sonraki

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen