Sal. Nis 23rd, 2024

Big Ant Studios tarafından geliştirilen ve 25 Kasım’da hem PC hemde yeni nesil konsollarda yayınlanacak olan Cricket 22, serinin en öne çıkan oyunu olacağı söyleniyor. Big Ant Studios’tan Cricket 19, son birkaç yıldan beri PC ve Konsollardaki tek kriket oyunu oldu. Oyun hala kriket hayranlarına hitap ediyor olsa da, Big Ant Studios şimdi bir devam oyunu duyurdu.

Cricket 22, PC ve Konsol sürümlerinin 25 Kasım’da piyasaya sürülmesiyle önümüzdeki birkaç ay içinde PC, Xbox, PlayStation ve Nintendo’ya geliyor. Switch kullanıcılarının sürümlerini almak için 22 Ocak’ı beklemeleri gerekecek. Oyun dinamikleri büyük ölçüde iyileştirildi ve şimdi gerçek zamanlı ışın izleme gibi özelliklerle yeni nesil konsollar için uyarlanan grafik kalitesinde de büyük iyileştirmeler yapıldı.

Big Ant Studios’un yükleme sürelerinin büyük bir farkla azaltıldığını iddia etmesiyle en büyük değişiklikler performansa geldi. Yeni nesil konsollarda oyuncular, hızlı yükleme süreleri ve daha akıcı bir oyun bekleyebilirler.

Vuruş kontrolleri Cricket 19’dan değişmeden kalırken, geliştiriciler “sıkı ve daha rafine” olduğu iddia edilen bowling ve saha kontrollerini geliştirmeye çalıştılar. FIFA, F1 ve diğerleri gibi diğer spor oyunlarına benzer şekilde, Cricket 22 de basın röportajları, antrenman yönetimi, sakatlıklara bakma ve daha fazlasını içeren hikaye odaklı bir kariyer moduna sahip.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen