Per. Mar 28th, 2024

Meme kanserinin olmadığı bir dünya yaratma misyonuyla hayat kurtaran araştırma, eğitim ve medikal hizmetler için bugüne kadar dünya çapında çapında 99 milyon $’dan fazla bağış toplayan Estée Lauder Şirketleri, “Pembe Kurdele Meme Kanseri Farkındalık Kampanyası” ile bu yıl da tüm dünyadan insanları birleştirmeyi ve onlara ilham vermeyi sürdürüyor.

Meme kanseriyle mücadeleye adanan 29 yıl

Güzellikten ilham, değerlerinden güç alan bir şirket olarak insanları, pozitif etki yaratmayı ve kapsayıcılığı yaptığı her işin merkezine koyan Estée Lauder Şirketleri, Evelyn H. Lauder’in eş kurucusu olduğu Pembe Kurdele hareketi ile 1992 yılından bu yana global meme kanseri hareketinin kurumsal liderleri arasında yer alıyor. Şirketin en büyük kurumsal sosyal fayda programı olan bu kampanya, kaynak yaratmak, eğitim ve destek vermek, insanları meme kanserinin olmadığı bir dünya düşüncesine yaklaştırmak amacıyla dünya çapında 60’tan fazla kuruluşu destekliyor. Bugüne kadar dünya çapında hayat kurtaran araştırma, eğitim ve medikal hizmetler için 99 milyon $’dan fazla bağış toplanmasını sağlayan bu kampanya, meme kanserine karşı farkındalığın global sembolü Pembe Kurdele ile farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Estée Lauder Şirketleri, insanları meme kanserinin olmadığı bir dünya yaratmak için bir araya getirme misyonundan yola çıkarak bu sene de pembe kurdeleyi sahiplenmeyi sürdürüyor ve şimdi #MemeKanseriniBitirmeVakti diyor.

Estée Lauder Şirketleri 75. yılında 75 kadına destek oluyor!

Bu sene 75. yılını kutlayan Estée Lauder Şirketleri, Meme Sağlığı Derneği (Memeder) iş birliğiyle 75. Yaşında meme kanseri ile mücadele eden 75 kadına dokunmayı hedefliyor. Meme kanseri tanısı almış ve tedavi görmekte olan 75 kadının meme muayeneleri Memeder yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Neslihan Cabıoğlu, Prof. Dr. Sibel Özkan Gürdal ve Doç. Dr. Beyza Özçınar tarafından yapılacak. Bu kampanya kapsamında Estée Lauder Şirketleri’nin sağladığı maddi destek ile gerekli mamografi ve ultrason tetkikleri yapılacak, ayrıca ihtiyaç sahibi kadınlara hem kendi sağlığı hem de aile bireylerinin sağlığı için genetik test uygulanacak ve genetik danışmanlık verilecek.

Bu desteğin yanı sıra uzun yıllardır meme kanserine karşı mücadelede farkındalık yaratmak adına önemli çalışmalara imza atan başarılı gazeteci Ayşe Arman ile de bir iş birliğine imza atan Estée Lauder Şirketleri, Pİ Kadın Kanseri Derneği ve Ayşe Arman ile birlikte bir İyilik Kolyeleri Atölyesi düzenleyecek. Atölye kapsamında davetliler, Pembe Kurdele hareketine paralel olarak, pembenin farklı tonlarından boncuk ve materyaller kullanarak kolyeler tasarlanacak.

Son olarak Estée Lauder Şirketleri 2021 Meme Kanseri Kampanyası kapsamında bağış toplamak için yeni bir sosyal medya çağrısı başlattı. Pembe ruj ve pembe kurdele ile verilen pozlarını, ve #TimeToEndBreastCancer ve #ELCdonates etiketlerini kullanarak ve 5 arkadaşını etiketleyerek paylaşan her bir açık hesap sahibi kişi adına 25$ bağışta bulunacak.

The Estée Lauder Companies’in Meme Kanseri Kampanyası hakkında daha fazla bilgi için: ELCompanies.com/BreastCancerCampaign

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen