Çar. Nis 24th, 2024

Resmi Forza Horizon Twitter hesabı aracılığıyla duyurulan tweet, klasik 80’lerin arabasının hareket halindeki bir videosunu içeriyordu 80’lerin rüyası olan Delorean DMC-12’nin ilk kez bir oyunda görmekten dolayı son derece heyecanlı olduklarını belirtti. DeLorean, Forza Horizon 5’te bir oyuncunun gelişiminin yanı sıra o sezon kapılacak tüm haberleri, güncellemeleri, mücadeleleri ve ödülleri gösteren bir arayüz olan Forza Horizon 5 oyun festivalinin ilk haftasında çıkacak.


Yeni Festival Oynatma Listesi hakkında daha fazla ayrıntı Forza Horizon 5 resmi sayfasında yer almakta. Forza Horizon yetkilileri Geleceğe Dönüş filmindeki Delorean DMC-12’nin en çok talep edilen araba olduğunu söyledi. Playground oyunlarının üç kategoride düzenlediği Forza Horizon 5 PC gereksinimleri de dahil olmak üzere, oyun hakkında piyasaya sürülmeden önce tonlarca başka ayrıntı ortaya çıktı minimum özellikler ve önerilen özellikler açıklandı.

Forza Horizon 5, 9 Kasım 2021’de yalnızca PC, Xbox Series X ve Xbox Series S için piyasaya sürülecek. Oyuncular Delorean DMC-12 ödüllerini Festival Oynatma Listesinin 1. Serisinin Yaz sezonunda alabilecekler.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen