Cum. Mar 29th, 2024

Her hafta Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile Zorlu PSM YouTube kanalının sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu yetenekli ve başarılı oyuncu Furkan Andıç oldu.

Zorlu PSM’nin sevilen YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu yakışıklı ve başarılı oyuncu Furkan Andıç samimi itirafları ve eğlenceli tavrıyla geceye damga vurdu.

Oyunculuk hayatına başlamadan önce üniversite okumaya Ukrayna’ya gittiğini anlatan Andıç, giderken kafasında hangi bölümü okumaya bile karar vermediğini ikinci yılında seçenekler arasındaki ekonomiyi ne kadar zor olabilir ki diyerek seçtiğini fakat sayılarla arasının hiç iyi olmadığını farkettiğini anlatarak şaşkınlık yarattı. Soğuk bir ülkede öğrencilik yapmanın zor olduğunu da sözlerine ekledi.

İbrahim Selim’in “Stalk yapar mısın?” sorusuna; “ Denemedim mi? zannediyorsunuz. Stalk yapmayı denedim ama beceremedim. ‘’ sözleri geceye damga vurdu.

Yakışıklı oyuncu, İbrahim Selim’in “Hiç reddedildin mi?” sorusuna; “Çok hüzünlü bir reddedilme hikayem var. Zamanında bir kızdan çok fazla hoşlanmaya başlamıştım. Nasıl açılmalıyım ? Ne demeliyim? Diye düşünürken bir anda cesaretimi toplayıp karşısına çıkıp hissettiğim duyguları ona itiraf ettim. Fakat kız beni redderek, en yakın arkadaşının bana aşık olduğunu söyledi. Bu şekilde bir reddedilme hikayem var.” ifadelerini kullandı.

Programın sevilen“Gözlerimin İçine Bak” bölümünde İbrahim Selim tarafından kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap veren güzel oyuncu, “Sevgilinin günlüğünü okur musun?” sorusuna samimi bir şekilde; “Hayır okumam, merak etmem. Ama günlüğüne ulaştığımı görsün diye içine bir not yazardım. Okuduğumu düşündürücek bir not yazardım muhakkak.” cevabını verdi. İbrahim Selim’in ‘’ En son ne zaman ağladın? “ sorusuna ise ‘’ 7-8 yıldır hiçbir şeye ağlamadım. Yıllar önce neden ağladığımı da asla sormayın. Yoksa bu program çok farklı yerlere gider. ” Yanıtıyla bütün salonu kahkahalara boğdu.

Yer aldığın projelerde hangisinin reytinglerinin çok iyi olmayacağını düşündün? sorusunun sorulması üzerine ise yakışıklı oyuncu; “Kırgın çiçekler dizisi tutmaz diye düşünüyordum fakat sonra reyting rekorları kırdı. Sonrasında herkese ben zaten biliyordum çok iyi iş olacağını dedim” sözleriyle hem şaşırttı hem de güldürdü.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen