Cum. Nis 19th, 2024

Ubisoft’un devam ettirmekte olduğu Tom Clancy imzalı serilerden birisi olan Ghost Recon, 20. yılını geride bırakıyor. Bunun için özel bir yayın da düzenlendi dün akşam, bir yandan yeni bir oyun duyurulurken öte yandan serinin takipçileri için bazı sürpriz hediyelere de yer verildi.

Wildlands için Fallen Ghosts ve Breakpoint için Deep State Adventure ek paketleri ücretsiz olarak verilirken, bir diğer ücretsiz içeriğin de orijinal Ghost Recon oyunu olacağı duyuruldu. 20 yıl önce yaşattığı tecrübeyi yaşatması beklenemez elbette, ama yine de nostalji hislerimize hitap edebilecek, en azından arşivcilerin işine yarayacak bir hediye olduğunu söyleyebiliriz 🙂

Ücretsiz Ghost Recon kopyanızı 11 Ekim akşamına kadar şu adresten alabilirsiniz; ek paketlerle ilgili yönlendirmelere de şuradan ulaşabilirsiniz. Eğer diğer oyunlara sahip değilseniz, yine 11 Ekim akşamına kadar sürecek bir indirim kampanyası mevcut, arada şans vermek isteyebilecekleriniz olabilir; PC tarafında Ubisoft Store, Epic Games Store veya Steam’e, konsol tarafında da PS Store ya da Microsoft Store’a bir göz atmakta fayda var bence.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen