Cum. Mar 29th, 2024

İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Dernek başkanı Abdullah Gül en büyük bayramımız olan 29 Ekim Cumhuriyet bayramı için bayram mesajı yayınladı.

Bir Boşnak olarak yani Balkan kökenli birisi olarak Cumhuriyetimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de balkan kökenli olması bizleri çok daha fazla mutlu ediyor.

Cumhuriyetsiz bir toplum, yarınsız bir gündür. Şerefli bir yaşamın bedeli, her ne olursa olsun ödenir. Küçük oyunlar, küçük oyuncularındır. Onlar, okyanusta boğulmanın adabını bilemezler! Cumhuriyet erdemdir. Ülkemizin doğum gününü kutlamak, bu günü hakkınca yaşamak bize yakışandır, olması gerekendir…

Cumhuriyet, fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet eder. Bu tarihi gün, bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır. Cumhuriyet, demokratik bir ülkenin bozulmaz simgesidir. Cumhuriyet kadınları sana müteşekkir sağ ol Atam. Cumhuriyetimizin ilanının yeni yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen