Cts. Nis 20th, 2024

Ünlü televizyon programı Saturday Night Live, geçtiğimiz Cumartesi günü Kim Kardashian’ı ağırladı. Kardashian, yaptığı esprilerle seyircilere keyifli anlar yaşattı.

Kim Kardashian, programa sunucu olarak çıkarken Balenciaga markasına ait pembe balıkçı yaka kadife bir tulum tercih etti. Vücuduna oturan tulumu, aynı kumaştan eldivenler tamamlıyordu. Görünümünde sallantılı küpeler tercih ederken, düz klasik model saçından vazgeçmedi. Giydiği bütün kıyafetlerle olay konusu olan Kardashian, yine gözleri üzerine toplamayı başardı.

O gün giydiği tek pembe kıyafet bununla da sınırlı değildi. Kardashian, programdan sonra düzenlenen partiye yine pembeler içinde katıldı. Ama bu sefer daha da dikkat çekici bir görünüme sahipti. Bu sefer parlak kumaş pembe bir tulumun üstüne, yine aynı renkte tüylü bir şal ekledi. Ayakkabıları da, tulumuyla bütün bir sivri burun pembe topuklulardı. Böylece görünümünü daha da dikkat çekici bir kombin haline getirdi.

Görünen o ki, uzun bir süre simsiyah stiller ile görünen Kardashian’ın yeni favorisi pembe oldu. Monokrom görünümlerinde bir sonraki rengini merakla bekliyoruz!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen