Per. Mar 28th, 2024

Koruncuk Vakfı’nın desteklediği Koruncuklar yararına Kız Çocuklarının Eğitimi İçin “Bir Gün Değil Her Gün” sloganıyla çağdaş sanat duayenlerinin de desteği ile organize edilen sergiye Galeri Işık ev sahipliği yapacak.

Sanatseverler ve sosyal sorumluluk bilincine sahip duyarlı herkes, 26 Ekim 2021 Salı günü 17:00’da açılacak olan Kız Çocuklarının Eğitimi İçin “Bir Gün Değil Her Gün” sergisini, 13 Kasım’a dek Pazar günleri hariç her gün 10:00-20:00 saatleri arasında Galeri Işık’ta ziyaret edebilecek.

Türkiye ve dünya çapında tanınmış çağdaş sanatçılar “Dünya Kız Çocukları Günü” kapsamında düzenlenen sergiyi, değerli çalışmaları ile destekliyorlar. Koruncuk Vakfı’nın desteklediği Koruncuklar yararına gerçekleştirilecek sergi Süleyman Saim Tekcan, Zahit Büyükişleyen, Mahir Güven, Yalçın Gökçebağ, Azade Köker, Mustafa Ayaz, Fevzi Karakoç, Bedri Baykam, Hayati Misman, Bahri Genç, Didem Ünlü, Nesrin Çalıka, Ertuğ Atlı, Nilay Kan Büyükişleyen, Malik Bulut, Serdar Kaynak, Nevzat Atalay, Veysel Günay gibi çok önemli sanatçıları bir araya getiriyor.

Sanatı, sosyal sorumluluk bilinci ile buluşturma özelliği de taşıyan sergi ile resim ve heykel sanatçılarının özgün çalışmaları sanatseverlerin beğenisine sunulurken, kız çocuklarının her anlamda güçlü bireyler olarak toplumda yer almaları için kesintisiz ve nitelikli eğitimin önemine dikkat çekiliyor.

Ayakları yere basan, üreten, bilime inanan, sanatın değerini bilen, çağdaş kız çocukları yetiştirmenin önemine dikkat çekmek üzere yola çıkan Kız Çocuklarının Eğitimi İçin “Bir Gün Değil Her Gün” sergisitüm sanatseverleri destek olmaya davet ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen