Sal. Nis 16th, 2024

Meghan Markle ve Prens Harry’nin etrafını sayısız iş birliği sarmış durumda! Kraliyet Ailesi’ndeki resmi görevlerinden ayrıldıklarından beri yeni projeler ile gündemde olan Sussex Çifti’nin en yeni girişimi finans dünyasında. New York Times’ın haberine göre hızla büyüyen çevresel, sosyal ve yönetim alanında bir ‘fintech’ varlık yönetimi şirketi olan Ethic ile bir araya gelen Sussex Çifti, ‘etki partneri’ olarak çalışacak. Şirkette hem partner hem de yatırımcı olarak çalışacak olan Markle ve Prens Harry, genç iş insanlarının sürdürülebilir şirketlere yatırım yapmalarına öncü olacaklar.

Prens Harry ile yeni girişimleri ile ilgili bir röportaja katılan Markle, “Benim geldiğim dünyada, yatırım yapmak hakkında konuşmuyorsunuz değil mi? Yatırım yapma lüksünüz olmuyor. Bu fazla gösterişli duyuluyor,” dedi. Markle, Ethic şirketini arkadaşlarına da tavsiye ettiklerini anlattı. Genç neslin yatırım anlayışlarının oldukça değişim gösterdiğine değinen Prens Harry ise “Seçtikleri markalara ve dünya çapındaki alışveriş trendlerine bakarsanız, genç nesil aslında parası ile oy veriyor ve tercihini yapıyor” dedi.

Kraliyet Ailesi’ndeki resmi görevlerinden ayrıldıkları dönemde finansal olarak bağımsız olmayı planladıklarını duyuran Sussex Çifti, hedeflerine ulaşmış gibi görünüyor. İngiltere’den taşındıklarından beri Netflix ve Spotify gibi dev şirketler ile ortak projelerde yer alan Sussex Çifti aynı zamanda Archewell vakfını kurdular ve bağış amaçlı kitaplar da yazdılar!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen