Per. Mar 28th, 2024

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Kıratlıoğlu Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, önümüzdeki günlerde açıklanacak olan Nevşehir Belediyesi 2022 yılı altyapı ve üstyapı yatırımları öncesinde mahallelerdeki incelemelerini sürdürüyor.

İncelemeleri sırasında hem belediye ekiplerince yapımı gerçekleştirilen yol, altyapı, yaya kaldırımı ve park çalışmaları hakkında bilgiler alan Savran, hem de gelecek yıl yatırım programına alınacak olan altyapı ve üstyapı çalışmalarına ilişkin muhtarlar ve mahalle sakinleri ile istişarelerde bulunuyor.

Kıratlıoğlu Mahallesi’ni beraberinde başkan yardımcıları Ersin Erol ve Furkan Feralan ile birlikte gezen Savran’a mahalle muhtarı Hasan Özdemir’de eşlik etti.

Mahalle de bu yıl içerisinde birçok problemi çözüme kavuşturduklarını belirten Savran, 2022 yılında yapacakları sıcak asfalt, altyapı yenileme ve park çalışmaları ile de Kıratlıoğlu Mahallesi’nin adeta çehresini değiştireceklerini vurguladı.

Savran, “Mahallelerde yapacağımız çalışmalar hakkında mahalle sakinlerimiz ve muhtarlarımızın da görüşlerini alıyoruz. Belirlenen tüm problemleri öncelik sırasına göre belirli bir çalışma takvimi içerisinde tamamlayacağız. Bu süreçte bizlere her zaman destek veren kıymetli muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Her şey daha güzel bir Nevşehir için, Nevşehir her şeyin en iyisine layık” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen