Per. Nis 25th, 2024

Bir dönem O Ses Türkiye programında jüri üyeliği yapan ve çok sevilen ünlü şarkıcı Hadise Milano’ya gitti. Hadise son yaptığı paylaşımla sosyal medyaya damga vurdu.

Ünlü şarkıcı Hadise Milano Moda Haftası’na katıldı. Hadise marka elçisi olduğu bir mücehver markası için İtalya’ya uçmuştu. Güzel şarkıcıdan yeni bir paylaşım yaptı.

Şarkıcı yaptığı paylaşımlar binlerce yorum ve beğeni aldı. Hadise’nin fotoğrafına yorum yapan takipçiler, ‘Beklenen Pazar fotoğrafları geldi’, ‘şuraya yeri doldurulamayan bir star gülüşü bırakalım’ gibi yorumlar geldi.

Pembe elbisesiyle İtalya sokaklarında gezen Hadise’nin pozları oldukça beğenildi. 

Sosyal medya takipçileri ünlü şarkıcının paylaşımına birçok yorum yaptı. 

Hadise paylaştığı fotoğrafın altına, “İtalya… Ay Işığı… Valentino…” notunu düştü.

Hürriyet’e verdiği röportajda Hadise, fit olmak için doğru beslenmeye başladım dedi. Aynı zamanda “Artık diyet işini bıraktım. Beslenmemde karabuğdaya ağırlık verdim. Sütü tamamen kestim ve hiç alkol tüketmiyorum” dedi.

Güçlü bir yapısı olduğunu da anlatan şarkıcı Hadise, “Kendimi sevdiğim için özgüveni yüksek bir kadınım. Bir de geçilmesi çok zor bir kalkanım var” diye konuştu.

Güzel popçu “Birkaç sene önce bir test yaptırdım. Bu test sonucunda size hangi gıdaların iyi gelip gelmediğini öğreniyorsunuz. Çıkan sonuca göre; belli başlı kuralları hayat tarzına dönüştürdüğünüzde hem daha fit oluyorsunuz hem de kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen