Çar. Nis 24th, 2024

Her anlamda mükemmel bir uyum sağlayan ikonik çif Tina Kunakey ve Vincent Cassel, The Kooples’ın yeni Sonbahar-Kış 2021 koleksiyonunu sunuyor. Morgane Lay ve Johnny Coachrane’in objektifiyle oluşan kampanyada; çift tarafından verilen romantik pozlar ve koleksiyonun parçalarının birleşmesiyle adeta hızla Fransa’nın 80’lerine dönüyoruz. Çekimlerde 24 yaşındaki Tina Kunakey ve 54 yaşındaki Vincent Cassel, Paris sokaklarında yürüyor, şehrin şirin kafelerinden birinde oturuyor ve doğada dolaşıyor. Kampanyada denim parçalar ve ekose desenler dikkat çekerken; sonbahar-kış koleksiyonuna genel bir bakış attığımızdaysa birçok ürünün farklı özellikleri de göze çarpıyor.


The Kooples, yeni bir sayfa açıyor
Günümüz moda dünyasında gittikçe daha çok ön plana kayan ve önem kazanan birçok trend bulunuyor, bunlardan biriyse cinsiyet farkının minimize edildiği ürün beklentisi. Gardıropları farklı bir açıdan tamamlayan unisex parçalar, The Kooples’un bu koleksiyonunda hem kot pantolonlar hem de oversize yün ceketlerin tasarımında dikkate alındı. Bu kategori haricinde yaz sezonundan henüz ayrılmak istemeyenler için çiçek desenli elbiseler sonbahar-kış sezonunun en hit renklerinden mor, kahverengi ve yeşil ile buluşuyor. Elbiseler, koleksiyona ait yün hırkalar ve ceketlerle kombinlenmek üzere bütünleşiyor. Geniş tokalı deri kemerler ve ayak bileği botlarıyla aksesuar ve ayakkabı da iddiasını ortaya koyan koleksiyon, rock ve vintage bir duruş yaratıyor. Deri kemerlerin, ceketlerin ve ekosenin ağırlığını hissettiren koleksiyon spor giyim parçalarını da tamamlayıcı rock stili olarak es geçmiyor ve koleksiyonda değerlendiriyor.

Bütün bu detaylarla markanın DNA’sını sürdürüp bir üst seviyeye çıkaran bu koleksiyonun parçalarını Zorlu Center The Kooples mağazasından ve thekooples.com.tr’den alabilirsiniz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen