Cum. Nis 19th, 2024

Dün akşam Ghost Recon serisinin 20. Yıl dönümü vesilesiyle bir yayın düzenleyen Ubisoft, burada hem serinin geçmişinden bahsetti hem Breakpoint ile ilgili güncellemelerden hem de yeni bir Ghost Recon oyunundan; program öncesinde belirtilen yeni Ghost Recon projesinin “Ghost Recon Frontline” olduğunu öğrendik böylece:

Ubisoft Bucharest tarafından 3 yıldır geliştirildiği açıklanan bu yeni oyun, aslında daha öncesinde de tahmin edildiği gibi bir F2P multiplayer oyun. Her yer Battle Royale kaynıyor, Ghost Recon serisinin neyi eksik, buraya da bir BR oyunu çıkaralım demişler herhalde; sonuçta ortaya Frontline çıkmış.

Oyunda ön plana çıkardıkları mod, Sefer (expedition) modu. Drakemoor haritasında 100 oyuncu, istihbarat bilgilerini toplayıp tahliye noktasına ilk ulaşan ekip olmak için mücadele edecek. Elbette tahliye noktasında büyük çaplı çatışmalar bekliyor olacak onları. Bu kısmı bana Hunt: Showdown’ı anımsattı, bilmem sizler ne düşünürsünüz.

Kapalı beta 3 karakter sınıfıyla başlayacak, oyunun çıkışında operatör sayısının artacağını not ediyorlar. Bu süreçte serinin takipçilerinin geri dönüşlerine göre bir yol haritası belirleneceği ifade edilmekte. Buradan hareketle tam sürüme geçiş için önünde biraz daha zaman olduğu sonucunu çıkarabiliriz.

Gerçekten böyle bir oyuna ihtiyaç var mıydı yok muydu, oyunculardan aldığı tepkiler sonucunda daha net bir şekilde göreceğiz. Her halükarda Ubisoft’un “her markamıza bir multiplayer oyun” stratejisinin ilk adımlarını görmeye başladığımızı söyleyebiliriz. Sıradaki duyuru Far Cry serisinden gelir mi, ne dersiniz?

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen