Per. Mar 28th, 2024

Unilever Ev Dışı Tüketim, profesyonel kullanım için özel olarak tasarlanmış temizlik ürünleri markası Unilever Professional’ın Türkiye lansmanıyla ev dışı temizlik sektörüne yepyeni bir soluk getiriyor.

Pandemi döneminde tüketicilerin temizliğe eskisinden daha çok dikkat etmesi, özellikle dışarı çıktıklarında yeme içme noktalarındaki hijyen koşullarının tüketim tercihleri açısından belirleyici olması temizliğin işletme sahipleri için de önemini artırdı. Bu iç görüden yola çıkan Unilever Ev Dışı Tüketim, temizliğin hem işletmeler hem de tüketiciler için eskisinden de çok önem taşıdığı bu dönemde “Profesyonel Temizlikte Uzman Güç” mottosuyla Ev Dışı Temizlik kategorisine giriş yapıyor. Unilever Ev Dışı Tüketim’in temizlik markası Unilever Professional’ın ürün portföyü içerisinde Domestos ve Cif gibi Türkiye’nin en sevilen temizlik markalarının profesyonellere özel formülize edilen varyantları yer alıyor. Unilever Professional ürünleri koku, iz, durulama kolaylığı gibi işletmeler için önem taşıyan noktalarda özel patentli teknolojiler kullanılarak geliştiriliyor. Yasal mevzuatlarla uyumlu olan, dermatolojik olarak teste tabi tutulan ve operatörlerin ihtiyaçları da dikkate alınarak üretilen Unilever Professional ürünleri sayesinde işletmelerinin farklı noktalarında temizlikte profesyonel sonuçlar, kesin ve kalıcı çözümler yakalamak isteyen operatörler artık Unilever’in hijyen uzmanlığından faydalanabiliyor. Unilever Professional Cif ve Domestos ürünleri; toptan ve perakende satış kanalı olarak yalnızca Metro Türkiye mağazalarında işletmelerle buluşuyor.

Unilever Ev Dışı Tüketim Genel Müdürü Yılmaz Tokgöz “Unilever Ev Dışı Tüketim olarak 20 yıldır Türkiye’de ev dışı tüketim kanallarının vazgeçilmez çözüm ortağı olma amacıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bugüne kadar yemek ve içecek kategorilerinde yenilikçi ve standartları yükselten, zaman kazandırarak verimliliğe katkı sağlayan ürünlerimizle şefler, mutfak çalışanları ve operatörlerin hayatına dokunduk. Şimdi de “Destekle, İlham Ver, Geliştir” olarak ifade ettiğimiz marka amacımız ışığında ortaya koyduğumuz projeler ve servislere bir yenisini ekliyor; tüketiciler tarafından çok sevilen ev bakım markalarımızdan güç alarak Unilever Professional ürünleriyle ev dışı temizlik pazarına yepyeni bir soluk getiriyoruz.” dedi

Unilever Ev Temizlik ve Hijyen Kategorisi Pazarlama Direktörü Mine Mavi ise “Hijyen uzmanlığımızla güven vermeyi; ürünlerimizin güçlü performansı sayesinde hızlı ve etkili sonuçlarıyla operatörlerin hayatını kolaylaştırmasını amaçlıyoruz. Üstelik pandemi döneminde doğal olarak öncelik kazanan temizlik konusunda tüketici cephesinde de çok sevilen markalarımızdan gelen güçlü bir güven bağımız var. Unilever Professional ile operatörlerin zaman ve enerjilerini daha verimli kullanabilmesine, tüketicilerin de tıpkı evlerindeki gibi dışarıda da gönül rahatlığı ile vakit geçirebilmesine katkı sağlamak istiyoruz. Unilever Ev Dışı Tüketim olarak sektörün sürdürülebilirliği ve ilerlemesi için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Metro Türkiye Satın Almadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Alkaç şunları söyledi: “Metro Türkiye olarak 30 yılı aşkın süredir otel, restoran ve profesyonel mutfakların en önemli iş ortaklarından biriyiz. Geniş hizmet ağımız ile bu işletmelerin yaklaşık yüzde 90’ına ulaşıyor, misafirlerini en iyi şekilde ağırlayabilmeleri için hijyen setlerinden, temizlik konusunda kullan-at ürünlere kadar ihtiyaç duydukları tüm çözümleri bir arada fiyat-kalite-performans ilişkisini gözeterek sunuyoruz. Bu iş birliğimiz ile müşterilerimize sunduğumuz ev dışı temizlik için özel olarak üretilen Unilever Professional ürünleri ile ürün gamımızı daha da zenginleştiriyoruz. Misafirlerine en temiz ortamda hizmet verebilmenin gönül rahatlığını yaşamak isteyen tüm müşterilerimiz, profesyonel temizliğin kendine özgü hijyen ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen yeni Unilever Professional ürünlerini sadece Metro Türkiye mağazalarında bulabilecekler. ”

Unilever-Metro Türkiye iş birliği sayesinde aşağıda listelenen yeni Unilever Professional ürün ailesine lansmana özel fiyatlarla Metro Türkiye’nin raflarından ulaşabilirsiniz.

  • Cif Professional Güçlü Yağ Çözücü
  • Cif Professional Çok Amaçlı Krem Temizleyici
  • Cif Professional Çok Amaçlı Yüzey Temizleyici
  • Cif Professional Bulaşık Deterjanı
  • Domestos Professional Mutfaklara Özel Çamaşır Suyu
  • Domestos Professional Çamaşır Suyu

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen