Sal. Nis 23rd, 2024

Geçtiğimiz aylarda nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade’nin düğün yeri belli oldu.

Son olarak Kalp Yarası dizisinde yer ala Gökhan Alkan, Nesrin Cavadzade ile evleniyor. Çift, aile arasında yaptıkları nişan sonrası evlilik hazırlıklarını hızlandırdı. İstanbul-Hatay arası mekik dokuyan oyuncu, evlilik hazırlıkları için daha sık gidip gelmeye başladı. 2022 yılının yaz ayında evlenecek olan çift, yazın başlarında Datça’da evlenerek hem tatil hem de düğün yapacak. 

NİŞANLANDILAR!

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma‘da rol arkadaşı olan oyuncu Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan, Kasım ayında birlikteliklerini sevenlerine duyurmuşlardı. İlişkilerini evlilikle taçlandırma kararı alan ünlü çift, geçtiğimiz günlerde aile arasında bir törenle nişanlandı. 

Önceki gün Bebek’te objektiflere yansıyan Nesrin Cavadzade, gazetecilerin sorularını cevapsız bırakmadı. Güzel oyuncu, evlilik teklifinin kendisi için de sürpriz olduğunu vurgularken ”Biz de gazetelerden okuyoruz detayları. Söz- nişan gerçekleşti. Çok sevdiğim arkadaşlarımız da vardı. Benim için de sürpriz oldu” şeklinde konuştu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen