Cum. Nis 19th, 2024

Alexander McQueen, 2021 hediye koleksiyonunu ünlü animasyon yönetmeni Isabel Garrett’ın imzasını taşıyan fantastik bir animasyon filmi ile tanıttı. Hallowen dönemi ile eş zamanlı yayınlanan film, ormanın karışık bitki örtüsünde yer alan, hem insan eliyle yapılmış, hem de doğal hazinelere odaklanıyor. Yosunlar, kuşlar, böcekler, örümcekler ve yılanlar, Alexander McQueen’in göz alıcı çantaları The Curve Mini, Small Skull Bag ve Jeweled Flat Pouch için büyüleyici ve gizemli bir arka fon oluşturuyor.


Dünya çapında tüm Alexander McQueen mağazalarında ve alexandermcqueen.com adresinde 25 Ekim’de satışa sunulan hediye koleksiyonun aksesuarlarında; altın renkli metalden yapılmış, kristaller ve incilerle süslenmiş şans ve aşk sembolleri içeren kalpler, kafatasları, at nalları, kelebekler ve McQueen mührü dikkat çekiyor.


Kukla ve stop motion tekniği ile hikaye anlatımı konusunda uzmanlaşan animasyon yönetmeni Isabel Garrett, Lee Alexander McQueen tarafından yaratıcı yetenekleri desteklemek için kurulan Sarabande Vakfı sanatçıları arasında yer almaktadır.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Alexander McQueen (@alexandermcqueen)’in paylaştığı bir gönderi

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen