Cum. Mar 29th, 2024

Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, üniversiteli öğrencileri desteklemek amacıyla ‘Dünya Yaşasın Diye!’ sürdürülebilirlik çatısı altında ‘Her Mağaza Bir Öğrenci Okutuyor’ projesini hayata geçiriyor.Sürdürülebilir tekstile destek vermek amacıyla başlattığı çevre dostu projelerine yenilerini eklemeye devam eden Altınyıldız Classics, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’ndan biri olan ‘Nitelikli Eğitim’i odağında alarak üniversite öğrencilerine ‘Eğitim Bursu’ desteği sağlıyor.Projede kapsamında,her bölgede mağaza sayısı kadar öğrenci bursu verecek olan marka, her yeni açılan mağaza içinde yeni öğrencileri de sürece dahil etmeyi hedefliyor.

Mağaza çalışanlarının da yakından tanıyacağı öğrencilere, firma dahilindeki tüm etkinliklere ve eğitimlere de katılma imkanı sağlanacak.

Maddi desteğin yanı sıra part-time çalışma, staj imkanı ve istihdamda öncelik olanaklarının da sağlanacağı bursun başvuruları, İzmir bölgesindeki üniversiteler için 2-12 Kasım 2021 tarihleri arasında devam edecek. Not ortalaması 3.5 ve üzeri olan öğrenciler, Linkedin üzerinden başvurularını yapabilirler.

Altınyıldiz Classıcs, bu projeyle gençliğe duyduğu güvenin altını çizerek kendi mağaza sayısıyla artacak olan burs verdiği öğrenci sayısının büyüme motivasyonunu etkilediğine ve sektöre örnek olacağına inanıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen