Cts. Nis 20th, 2024

Pop ikonu Ariana Grande ve aktris Cynthia Erivo, Tony ödüllü efsanevi Broadway müzikali “Wicked”ın merakla beklenen film uyarlamasının başrolünde oynayacaklarını açıkladılar. Filmde, ikili Glinda ve Elphaba karakterlerine hayat verecek. Sanatçılar, müjde haberi Instagram sayfalarından verdi.

34 yaşındaki Erivo, sayfasında, yaklaşmakta olan rolüyle ilgili mutlu göründüğü bir dizi fotoğrafla birlikte “Pembe yeşille iyi gider” diye yazdı. 28 yaşındaki Grande, kendisinin ve “Wicked” rol arkadaşının Zoom aracılığıyla filmin yönetmeni Jon M. Chu’dan iyi haberi alırken çekilmiş bir ekran görüntüsünü yayınladı. Grande, fotoğrafa “Şükürler olsun” yazdı.

İki genç büyücünün “Oz Büyücüsü” olaylarından önceki arkadaşlığını konu alan filmi, Jon M. Chu’nun yönetecek. Grande Glinda’nın (İyi Cadı) genç versiyonunu; Erivo’nun Batı’nın Kötü Cadısı Elphaba’nın karşısında oynayacak.

Rol, Grande’nin Grammy ödüllü saf genç Charlotte rolünü oynadığı 2008 yapımından (13 yaşında) bu yana Broadway sahnesinde ilk kez yer almasına işaret ediyor.

Bu arada Erivo, “The Color Purple”ın sahne yapımındaki performansıyla hem Grammy hem de Tony Ödülü almış bir tiyatro emektarı oldu. Aktris ve şarkıcı aynı zamanda “Harriet” (2019) için iki kez Oscar adayı oldu ve “Genius: Aretha”da Aretha Franklin rolüyle Emmy adaylığı kazandı.

“Wicked” filminin İngiltere’de 2022 yazında prodüksiyona başlaması planlanıyor.

.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen