Cum. Mar 29th, 2024

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ile birlikte Atça Pazarı’nı ziyaret etti. Başkan Çerçioğlu pazarda vatandaşlarla sohbet ederek vatandaşların ve pazarcı esnafının sorunlarını dinledi.

Pazarda vatandaşlar fiyatların yüksekliğinden şikâyet ederken pazarcı esnafı da satış yapamamaktan yakındı. Başkan Çerçioğlu ise pazardaki pahalılığı ürünlerin yarımşar kilo satılmaya başlamasıyla örnek gösterdi. Başkan Çerçioğlu pazarda vatandaşların taleplerini ve sorunlarını bizzat dinleyerek bunları şimdiye kadar olduğu gibi en kısa sürede çözüme kavuşturmak için elinden geleceğini söyledi.

Pazarda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çerçioğlu kahvaltısını da bir kahvehanede vatandaşlarla birlikte yaptı. Kahvaltıda Başkan Çerçioğlu Atça’ya yapılan ve yapılacak olan yatırımları vatandaşlarla değerlendirdi. Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yatırımlar için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederken, hayat pahalılığının kendilerini oldukça zorladığını simit-çay hesabı yaparak anlattı.

Başkan Çerçioğlu daha sonra Sultanhisar Belediyesi’nde Başkan Yıldırımkaya ile Sultanhisar’a ve Atça’ya yapılacak yatırımları görüştü.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen