Per. Mar 28th, 2024

Eşsiz tarihi ve doğal güzellikleriyle dünyanın sayılı metropollerinden olan İstanbul, Türkiye’nin en büyük kültürel ve sanat etkinliği Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ne hazırlanıyor. Kültür ve sanat hayatının kalbinin attığı Beyoğlu’nda, Taksim 360 Ofis Rezidans festival kapsamında Fotoğraflarla İstanbul sergisine ev sahipliği yapıyor.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, klasik sanattan güncel sanata, dijital sanattan sinemaya, özel koleksiyonlardan öğrenci çalışmalarına, fotoğraftan müziğe, edebiyattan dansa uzanan içeriğiyle 30 Ekim – 14 Kasım arası İstanbulluları ağırlamaya hazırlanıyor.

Özgün mimarisi ve özel konumuyla tarihi ve modernliği bir araya getiren Taksim 360 Ofis / Rezidans, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında Fotoğraflarla İstanbul sergisine ev sahipliği yapıyor. Tarlabaşı Bulvarı’nda 14 Kasım’a kadar ziyarete açık olacak sergide Murat Gür, Murat Aydın, Şinasi Barutçu, İhsan İlze, Mustafa Seven, İzzet Keribar, Süleyman Gündüz, Nevzat Yıldırım, Aydın Sertbaş, Mustafa Yılmaz ve Abdüsselam Ferşatoğlu’nun eserleri yer alıyor.

40 sergi ve özel projeden oluşan, 1000’den fazla sanatçının katılacağı 64 noktada sanatseverlerle buluşacak. Festivalde 75 konser, 45 atölye çalışması, 25 söyleşi, 15 video mapping gösterisi ve 10 sanatçı performansı gerçekleşecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen