Cum. Nis 19th, 2024

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, iş ortaklarının e-ticaret bazlı tarama portföylerini güçlendirmelerine ve hızla büyüyen hibrit çalışma pazarından faydalanmalarına yardımcı olmak adına geliştirdiği yeni belge tarayıcı serisini kullanıma sunuyor. e-Ticaret pazarına özel olarak üretilen imageFORMULA R10 taşınabilir tarayıcı ve imageFORMULA R40 masaüstü tarayıcı modellerini içeren R Serisi, hibrit çalışanlar ve küçük işletmelerin en çok aradığı kolay satın alma, kurulum, kullanılabilirlik ve uygun fiyat özelliklerinin hepsinin bir arada sunuyor. Bu cihazlar, Canon satış ortaklarının genişleyen hibrit çalışma fırsatlarına entegre olmalarını kolaylaştırıyor.

imageFORMULA R10, çalışanların iş alanları arasında gidip gelirken dahi çalışmalarını verimli bir şekilde devam ettirebilmeleri için tasarlanan hafif ve taşınabilir bir tarayıcı olarak öne çıkıyor. imageFORMULA R40 ise iş ortamına özgü profesyonel performansı ve akıllı özellikleri evden çalışanların ve küçük işletme sahiplerinin erişimine sunuyor.

Konuya ilişkin konuşan Canon Europe B2B Belge Çözümleri Genel Müdür Yardımcısı Taz Nakamasu “Çalışanların, ev ofisleri de dahil olmak üzere alternatif konumlardan ve mobil haldeyken esnek bir şekilde çalışmasına olanak tanıyan işletmelerde bir artış görüyoruz. İş ortaklarımıza bu büyüyen pazara uyum sağlamaları için tasarlanmış özel ürünler sunmak istiyoruz. Ayrıca, iş ortamına özgü profesyonel performanslı teknolojiyi cazip bir fiyatla doğrudan ve kolayca satın alınabilecek hale getirerek, iş ortaklarımızın bu yeni pazarda sağlam bir yer edinmelerine ve yüksek hacimli satışlarla büyümelerine yardımcı olabiliriz” dedi.

Yüksek hacimli satışları desteklemek için uçtan uca basitlik

Modeller, son kullanıcının evden veya iş yeri dışında bir yerden kendi başlarına gerçekleştirebileceği kolay kurulum olanağı sunuyor ve R10 modeli için herhangi bir sürücü veya yazılım kurulumu gerekmiyor. Kullanıcılar cihazlarını USB aracılığıyla bağladıktan hemen sonra taramaya geçebiliyor. imageFORMULA R40 kullanıcıları, tek bir tıklamayla gerekli olan tüm yazılımları kurup tarama gerçekleştirebiliyor. imageFORMULA R serisinde yer alan Canon’un CaptureOnTouch yazılımı, cihazı ilk kez kullananlar için taramayı basitleştiren yeni ve sezgisel bir kullanıcı arayüzüyle kullanıcıların iş akışlarını kolaylaştırıyor.

imageFORMULA R40, ayrıca, BT biriminden yardım almadan çalışan kullanıcıları desteklemek için ek özellikler de sunuyor. Otomatik yazılım güncelleme işlevi, yazılım yamalarını ve güncellemelerini BT müdahalesine veya yönetimine gerek kalmadan yükleyerek kullanıcının sorunsuz ve güncel bir şekilde çalışabilmesine olanak sağlıyor.

Uygun fiyatla profesyonel kalite

imageFORMULA R serisi kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlı kolay kullanım sunuyor. Canon’un öncü tarama teknolojisi esas alınarak geliştirilen yeni cihazlar, e-perakendecilere, çok daha cazip fiyatlarla son müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılama olanağı sunuyor.

imageFORMULA R40, dakikada 40 sayfa ve 80 görüntü kapasitesi ile yüksek hızda tarama yapabiliyor. Günde 4.000 tarama yapabilecek dayanıklılıkta üretilen cihaz, karışık boyutlu belge gruplarını tararken bile güvenilir şekilde besleme yapmayı sürdürebiliyor. Dahili akıllı özellikleri bu cihazı evden yoğun çalışanlar için ideal hale getiriyor. imageFORMULA R40’taki güçlü Optik Karakter Tanıma (OCR) teknolojisine sahip Canon’un CaptureOnTouch ve ReadIRIS yazılımları sayesinde kullanıcılar belgelerini birkaç farklı formatta kaydedebiliyor ve taranan belgelerde anahtar sözcük aranmasını ve belgelere notlar eklenmesini kolaylaştıran düzenlenebilir ve arama yapılabilir dosyalar üretebiliyor.

imageFORMULA R10 kolayca taşınabilir kompakt ve sağlam bir cihaz olmasıyla öne çıkıyor. Dakikada 12 sayfa sunabilen ve çift taraflı tarama yapabilen bu küçük boyutlu cihaz, 20 sayfa kapasiteli bir belge besleyicisi donanımı barındırıyor.Sadece USB ile beslenen bu tarayıcı kartvizitlerden A4 boyutlu belgelere kadar birçok farklı belgenin üstesinden gelebiliyor.

Nakamasu sözlerini şöyle bitirdi: “Son kullanıcılar açısından satın almanın önündeki geleneksel engeller azaldığı için yeni cihazlarımızı satın almak, kurmak ve kullanmak artık daha basit. Bu da kanal için daha yüksek satış hacimlerini teşvik ediyor. Bu cihazları satın alan son kullanıcılar, ertesi gün cihazlarını teslim alıp kurabiliyor, bu da iş ortaklarının, nerede çalışırlarsa çalışsınlar, müşterilerinin e-perakendecilik sayesinde ihtiyaç duyduğu teknolojiye hızlı ve kolay erişmelerine olanak tanıyor.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen