Per. Mar 28th, 2024

Emirates’in pazarlama ekibi dünyanın lider dijital deneyim platformlarından Sitecore® tarafından “Yolcu Verileri Platformunun En İyi Kullanımı (CDP)” alanında ödüllendirildi. Emirates, Boxever platformunu kullanarak dijital yolcu deneyimi sunumunda gösterdiği mükemmellik için kazandığı ödülü Dubai’nin teknoloji fuarı GITEX’in son etkinliğinde aldı.

Emirates sınıfının en iyisi yolcu deneyimi ve dijital yetkinliklerine dayanarak 110 büyük hizmet organizasyonu arasından seçildi. Emirates, geçtiğimiz dört yıl boyunca Sitecore tarafından Mart 2021’de satın alınan Boxever gibi komplike ihtiyaçlara yanıt vermek için kendi tescilli pazarlama verileri platformuyla bağlantılı olarak kullandığı CDP çözümlerine yatırım yaptı. İki firmanın sunduğu kapasite, Grubun sürekli olarak artan yolcu talepleri gündemine yanıt vermeye odaklanan şirket içi pazarlama ekibi ve Boxever arasındaki yakın iş birliğinin bir yansımasıdır.

Sitecore Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi Başkan Yardımcısı Mohammed AlKhotani yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sitecore Orta Doğu olarak Emirates’in yolcuların komplike ihtiyaçlarını karşılamak için Sitecore CDP çözümünü kullanarak dijital yolcu deneyimlerini destekleyen pazarlama ekibini takdir ediyoruz. Emirates Havayolu Orta Doğu’nun dijital yenilikçiliğe nasıl öncülük ettiğini ve web sitesi ziyaretlerinin yolcuların seyahatlerini daha kolay planlaması için nasıl yolcu etkileşimine dönüştürüldüğünü gösteriyor.”

Emirates Grubu Pazarlama ve Marka Kurumsal İletişim Kıdemli Bölüm Başkan Yardımcısı Boutros Boutros ise şu açıklamalarda bulundu: “Emirates olarak dijital yolcu deneyimi alanında ödül almaktan onur duyuyoruz.” Hizmet pazarlama dünyası son birkaç yılda son sürat gelişirken seyahat sektöründe en iyi yolcu deneyimini sunmak Emirates ve diğer seyahat markalarımız için kesinlikle temel bir hedeftir. Dijital pazarlama profesyonellerinden oluşan büyük bir cemiyetin yanı sıra dijital pazarlama alanında olağanüstü bir mirasa sahip bir şirket olan Sitecore’un takdirini toplamaktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Yolcularımızın ihtiyaçlarını ve tercihlerini daha iyi karşılamak adına kapasitemizi artırmaya devam etmek için sabırsızlanıyoruz.”

Bu ödül Emirates’in dijital yolcu yolculuğu boyunca faydalı ve kişiselleştirilmiş deneyimler sunmak için yaptığı sürekli yatırımları ve yenilikleri temsil ediyor. Sitecore tarafından verilen bu ödül aynı zamanda Emirates’in dijital olarak, yerde ve uçakta havayolu sektöründeki en iyi yolcu deneyimlerini sunmaya yönelik sürekli gayretinin de bir göstergesidir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen