Cum. Mar 29th, 2024

Ayuverdanın holistik prensiplerinden esinlenen Kiko Milano; doğal kökenli hammaddelerden üretilen içeriklere sahip, vegan ‘Precious Rituals’ koleksiyonunda, Hindistan’ın tarihi kökeni ile günümüzün çağdaş bakış açısını yüksek performanslı güzellik ve cilt bakım ürünlerinde buluşturuyor.

Cildin ve güzellik rutininin çok farklı gereksinimlerini karşılayan ‘Precious Ritual’ ürünleri, hassas dokuları, etkili formülleri ve büyüleyici doğal kokuları ile hem cilt, hem de ruha hitap eden bakım ve güzellik ritüelini eve taşıyor. Koleksiyon uzun süre kalıcılığı kanıtlanmış yüksek performanslı ürünleri ile dikkat çekiyor.


Cilt Bakım Ritüeli
GINGER SCENT VEGAN BODY SCRUB, Büyüleyici zencefil kokusuna sahip vücut scrubı, badem ve susam yağı ile birlikte moringa ağacı özlerinden oluşan formülü sayesinde cildi ölü deriden arındırıyor, pürüzsüzleştiriyor ve nemlendiriyor.

GENTLE VEGAN FACE CLEANSING OIL, Zencefil kokulu yüz temizleme yağı, cildi nazikçe temizliyor ve aydınlatıyor. Ürün, derinlemesine temizlik için sentetik fiberden oluşan, cildi ölü deriden arındıran yüz fırçası EXFOLIATING FACE BRUSH ile birlikte kullanılabiliyor. REUSABLE MAKE-UP REMOVER COTTON PADS, 5 adet yüzde 100 pamuktan elde edilmiş, tekrar kullanılabilen yüz temizleme pedi, 20 yıkamaya kadar tekrar kullanılabiliyor.

RADIANT VEGAN SERUM, Precious Rituals Koleksiyonun nemlendirici yüz serumu, iyi beslenmiş ve canlı bir cilt görünümü sunuyor. Zencefil kokulu ürün cilde doğal bir parlaklık veriyor. VEGAN SOLID SCENT , Büyüleyici bergamot, bal, hurma ve paçuli notalarına sahip yeni katı parfüm, kullanışlı stick formu sayesinde her an rötüş yapmak için mükemmel bir ürün. Nazikçe bileklere, boyuna ve kulak arkasında uygulanabiliyor.

Yüz Ritüeli
VELVET FLAWLESS VEGAN FOUNDATION, Yoğunluğu ayarlanabilir orta kapatıcılığa sahip, doğal bitişli yeni likit fondöten ile renk dengesizlikleri eşitlemek ve nemlendirilmiş ipeksi görünüşlü bir cilt elde etmek mümkün. Doğal hammaddelerden oluşan içerikler ile formüle edilmiş yapısı, ciltte eriyerek mükemmel bir ışık katmanı yaratıyor. Fermente edilmiş nar özü ile zenginleştirilmiş, çay kokulu ürün, 14 günlük kullanım sonrasında cildin nem oranını %8 oranında artırıyor. FACE BRUSH AND BLENDER, yüz fırçası ikilisi ile birlikte kullanılabiliyor.

HYDRATING VEGAN CONCEALER, Yoğunluğu ayarlanabilir, orta-yüksek kapatıcılıkta, nemlendirici likit concealer, yatıştırıcı etkisi taşıyan aloe vera özü içeriyor. Ürün ince yapısı ve aydınlatıcı etkisi ile kusurları kapatıyor, doğal bir bitiş sağlıyor.

10 saate kadar kalıcılığı kanıtlanmış ürünler
LONG LASTING VEGAN BLUSH, 10 saate kadar kalıcılığı kanıtlanmış ipeksi dokulu kompakt allık, safran çiçeği özü ile zenginleştirilmiş. Özel ahşap ambalajı ile fark edilen ürün, gül kokulu..

LONG LASTING VEGAN FACE HIGHLIGHTER, 10 saate kadar kalıcılığı kanıtlanmış ipeksi dokulu kompakt aydınlatıcı, safran çiçeği özü içeriyor. Beyaz çay kokulu

LONG LASTING VEGAN BRONZER, 10 saate kadar kalıcılığı kanıtlanmış kompakt bronzer, cilde ipeksi bir doku veriyor. Safran çiçeği özü ile zenginleştirilen ürün, tarçın kokulu.

Göz Ritüeli
VEGAN DUO EYE PRIMER& EYESHADOW, parmak ile de kolay bir şekilde uygulanabilen; kaydırmaz göz bazı ve toprak renklere sahip göz farından oluşan ikili ürün ile gözlerde doğal bir ışıltı yaratmak mümkün. VEGAN EYESHADOW HARMONY PALETTE, yoğun renkli 4 göz farından (3 mat;1 sedefli) oluşan çift bitişli göz farı paleti yumuşak kahveler ve altın tonlarından oluşuyor.

VOLUME& LENGTH EFFECT VEGAN MASCARA, 36 saate kadar kalıcılığı kanıtlanmış maskaranın çift fırça özelliği sayesinde panoramik bir görüntü yaratmak mümkün. Ürün daha uzun ve keskin kirpikler ve daha yoğun hacim efekti seçeneği sunuyor. Yoğun pigmentli yapısı, mat ve yoğun bir bitiş sağlıyor. LONG LASTING VEGAN EYELINER, Kalıcılığı 12 saate kadar kanıtlanmış likit eyeliner, özel tasarımlı aplikatörü ile gözlere iddialı bir görünüm veriyor.

VEGAN EYELINER& KAJAL, Yoğun renk veren göz kalemi zengin tonları ile gözlerdeki drama efektini güçlendiriyor. Kirpik ve kaşları besleyen ve güçlendiren LASH AND BROW VEGAN SERUM ve temiz, dolu ve belirgin kaşlar için yaratılmış kaş kalemi VEGAN BROW PENCIL serinin dikkat çeken diğer ürünleri.

Dudak Ritüeli
Sezonun trendlerini yakalayan, safran çiçeği özü, aloe vera, badem yağı, susam yağı ve egzotik kokular gibi doğal içeriklerle zenginleştirilmiş, yüksek performanslı vegan ürünler sunan PRECIOUS RITUELS Koleksiyonunda dudaklar unutulmamış.

Aydınlık bitişli, besleyici renkli dudak nemlendiricisi SHINE& CARE VEGAN LIP BALM, shea (Karite), mango ve kakao yağı ile zenginleştirilen formülü ile dudakların daha yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlıyor. Özel bir bakım efekti sunan ürün vanilya kokusu ile büyülüyor. Serinin, fermente edilmiş nar özüyle zenginleştirilmiş mat bitişli ruju VEGAN MATTE LIP STYLO, yoğun renk, maksimum konfor sağlarken, pirinç kokusu ile dikkat çekiyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen