Per. Nis 18th, 2024

Fulya Soybaş’ın moderatörlüğünde YouTube’da yayınlanan Hürriyet Bizimle programının bu haftaki bölümüne konuk olan Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Arslan, futbol dünyası hakkındaki soruları yanıtladı. Arslan, transfere değil daha fazla çalışma ve uyuma ihtiyacı olduğunu söylediği Fenerbahçe Spor Kulübü hakkında da çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fulya Soybaş’ın moderatörlüğünde hazırlanan ‘Hürriyet Bizimle’nin konuğu Hürriyet Spor Müdürü ve Spor Yazarı Mehmet Arslan oldu. Mehmet Arslan, futbol dünyasının zirvesindeki takımları değerlendirdi. Arslan’ın Fenerbahçe Spor Kulübü’nün son dönemlerde yaşadığı süreci değerlendirdiği yorumları dikkati çekti.

Uzun yıllardır spor yazarlığı yapan Mehmet Arslan, “Fenerbahçe’nin sorunu ne futbolcu kalitesi ne de teknik sorundur; yönetiliş biçimidir’’ dedi. Şampiyonluğunun üzerinden 7 yıl geçen Fenerbahçe’nin bünyesinde gerçekleşen kadro değişiklikleri, yönetim baskıları, kulübün içinde gerçekleşen iletişim problemlerinin takımı etkilediğini dile getiren Mehmet Arslan, “Bir takıma başarı sınır ve sorumlulukların belirlenmesi ile gelir” diyerek devam etti. 7 soru 7 cevap doğrultusunda ilerleyen sohbette Ali Koç, Mesut Özil’in durumu ve kaptanlık koltuğunun geleceği, önümüzdeki Avrupa Ligi de konuşuldu.

Mehmet Arslan, Galatasaray’ın başarısının Fatih Terim’e ait olduğunu söyledi. Beşiktaş’ın odağının daha içine değil dışında olduğunu ekleyen Arslan, Beşiktaş-Trabzon derbisinin önemini vurguladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen