Sal. Nis 23rd, 2024

Salvatore Ferragamo, yeniden amaca uygun ürünlerden hazırlanmış 300 benzersiz parçadan oluşan bir gelişmiş kapsül koleksiyon piyasaya sürdü. Icon-Up gelişmiş kapsül koleksiyonu, dünün mallarına ikinci bir hayat vererek onları yarının olmazsa olmazlarına dönüştürüyor. ⠀

İtalyan lüks evi Salvatore Ferragamo, Icon-Up adı verilen 300 parçalık ileri dönüşümlü ayakkabı ve aksesuar koleksiyonu çıkardı. Sınırlı sayıdaki Icon-Up koleksiyonunun her bir parçası, markanın imzası olan mirası, yerel üretimi ve “Made In Italy” özelliklerini korurken, yeniden tasarlanmış lüks malzemeler ve ürünlerle üretildi.

Ayakkabılar yaşam döngüsünün sonunda geri kazanılıyor, kemerler üretim artıklarından yeniden canlandırılıyor, bir yuva bulamayan eşyalardan kurtarılan ipek kumaşlar; üç inovasyon hikayesi de sürdürülebilirlik girişiminin bel kemiğini oluşturuyor. Koleksiyon, Pozitif Bilinçli seçimlerinin bir parçası olarak yalnızca FarFetch’te mevcut.

Ferragamo, her bir ürünün paketlendiği büzgü ipli toz torbası da dâhil olmak üzere sürdürülebilir unsurları ambalajına da genişletti. Bu çantalar benzer şekilde stok artıklarından yaratıldı, yeniden moda kumaştan üretildi ve üretim artıklarından elde edilen çift deri kordonlarla tasarlandı. Bir zamanlar içinde aksesuar saklamak için olan toz torbası, özel bir sırt çantası haline getirildi.

Kutular, yüzde 30’u tüketici sonrası atık hamuru ve yüzde 25’i tüketici öncesi deri atığı ile harmanlanan Favini Remake kağıdı ile oluşturuldu. Bu, eski ormanlık alanların korunmasının yanı sıra sorumlu orman yönetimini teşvik etmeye odaklanan bağımsız bir standart tarafından onaylanan üçüncü taraf. Kutunun dış yüzeyi baskılı değil kuru kabartmalı, bu da su ve kimyasal kullanımını azaltır. Sarma için kullanılan kağıt mendil ise yüzde 100 geri dönüştürülmüş.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen