Cum. Nis 19th, 2024

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora’nın vazgeçiilmez markası Sephora Collection, makyaj ve güzellik konularında Türkiye’nin sosyal medya platformlarında en çok ilgi gören influencer’larından biri olan Merve Özkaynak ile herkes için güzelliğin gücü diyerek eşsiz bir koleksiyona imza atıyor.

Spontan anları, her koşulda kendini güzel hissetmeyle birleştiren Merve Özkaynak, Sephora ile güzellik tutkunlarının vazgeçilmesi olacak 7 özel ürün ile karşımıza çıkıyor. Koleksiyon, keşfetme duygusuyla özgüveni kucaklayarak Sephora Collection’ın samimi, eğlenceli ve renkli dünyasına atıfta bulunuyor. Kendini renklerle ifade etmenin farklılığını ön plana çıkaran bu özel koleksiyon, güzellik tutkunlarının gün boyu her anına eşlik ediyor. Merve Özkaynak’ın kişisel güzellik yolculuğundan esinlenilen koleksiyonda; özsevgi, özsaygı ve özgüven duygularının renklere yansıması sunuluyor. Koleksiyona ait her bir ürün, Merve Özkaynak’ın hayatına anlam katan başta kızı Melisa dahil olmak üzere seyahat rotaları ve vloglarını kapsayacak şekilde tek tek özgün isimlerle adlandırılmıştır.

Koleksiyonun ikonik ürünleri arasında yerini alan zengin pigmentlere sahip far paleti, bronzdan altına ve sıcak pembeye geçiş yapan doğal bitişli yüz paleti, gündüzden geceye uyarlanabilen özgün görünümler sunuyor. Sıcak renk tonlarıyla harmanlanan paletler, cildi aydınlatmayı destekleyen yapısıyla makyaj tutkunlarının favorisi oluyor.

Koleksiyondaki İstanbul, Londra ve Amsterdam renk kodlarıyla Sephora Collection’ın kadife yapılı likit rujları dikkatleri üzerine çekeceğiniz bir dudak makyajı için kolay uygulanabilir alternatifler sunuyor. Kirpiklere hacim ve dolgunluk veren ultra siyah yansımasıyla Size-Up maskara ise Merve Özkaynak’ın dokunuşuyla tekrar yorumlanıyor. Merve’nin favorisi olan C+E Vitamin içerikli cilde ışıltı vermeyi destekleyen serum ve gün boyu nemlendirmeye yardımcı göz altı kreminden oluşan kit ise güzellik ritüelinin iki yıldız ürünü olarak koleksiyonda ön plana çıkıyor.

Merve Özkaynak yeni koleksiyonu ile ilgili olarak şunları ifade etti; “Sephora Collection ile Sephora Türkiye’nin ilk influencer koleksiyon işbirliği olan Sephora x Merve Özkaynak Koleksiyonumuzu paylaşmanın gururu ve heyecanı içerisindeyim. Her yaştan, her ten ve her göz rengine sahip kadının makyaj ve cilt bakımı yapmanın ne kadar keyifli ve kolay oldugunu deneyimleyebileceği özel bir koleksiyon. Güzellik tutkunları için cilt bakım kiti, 6 farklı metalik renge sahip far paleti, 3’ü bir arada olan yüz paleti ve her makyaj stiline uyum sağlayacak 3 muhteşem renge sahip Lip Stain rujlar hazırladık. Koleksiyonda yer alan C+E vitamli cilde ışıltı vermeyi destekleyen serum ve göz çevresini nemlendirmeye yardımcı bakım kremi ile cildini yepyeni bir güne hazırlayan kadınlar, Sephora x Merve Özkaynak koleksiyonu ile her an özgüveni yüksek görünümlere heyecan katacak. Her kadının kendi hayatından anlar yakalayabileceği hayatımdan ve hayallerimden ilham alarak hazırladığımız bu özel koleksiyonumuzu çok seveceklerine eminim”.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen