Per. Mar 28th, 2024

Dijital dönüşümün, firmaların ajandalarında ilk sırada yer aldığı günümüzde, “verimliliği artırmak ve rekabet avantajı sağlamak” üzere sektörel bazda ürünler sunan GTech’in müşteri portföyüne Türk P&I Sigorta da eklendi.

20 yılı aşkın deneyime sahip GTech, verinin her katmanı ve her alanı üzerinden edindiği derin bilgi ve saha tecrübesi ile başta finans ve sigortacılık sektörü olmak üzere perakende, enerji, sağlık, otomotiv gibi pek çok farklı sektör için, sektöre özel dijital çözümler üretiyor.

Veri yönetiminin her geçen gün daha fazla önem kazandığı sektörlerden birisi olan sigortacılık sektöründe müşterilerine katma değerli hizmetler sunan GTech, “Analitik Sigortacılık” çözümleri ürünü olan Wiseborad Insurance ile Türk P&I Sigorta’nın da dijital dönüşüm süreçlerinde değer yaratıyor. GTech’in Wiseborad Insurance ürünü ile hazırlanan Yönetim Dashboard’undaki KPI’lara ve raporlara bakılarak şirketin üretim, hasar gibi önemli bilgilerine anında ulaşılıp, mevcut durum doğru ve net bir şekilde görüntülenebiliyor.

GTech’in sigortacılık sektörüne özel geliştirdiği Wiseboard Insurance ürünü kullanmaya başlayan Türk P&I Sigorta Genel Müdürü Ufuk Teker, “ Biz deniz sigortacılığı yaparken mevcut GTech Wiseboard öncesinde, rotamıza eski denizciler gibi sadık kalıp mevkimizi buluyorduk benzetmesini yapıyorum. Şu anda, anlık olarak şirketimiz nerede ve hangi tarafa doğru gelişiyor veya sorunlu alanlarımız neresi anında fark edebiliyoruz.” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın talep ettiği verileri belirlenen formatta ve otomatik olarak hazırlayan GTech Magic Reports SBM Entegrasyon Çözümünü de sistemlere entegre etmek için çalışmalara devam ettiklerini ve Türk P&I Sigorta ile yapılan işbirliğinden memnuniyetini dile getiren GTech CEO’su Mine Taşkaya, “Son dönemde özellikle pandemiyle birlikte firmalar teknoloji tabanlı dijitalleşme sürecine ağırlık vermek zorunda kaldı. Müşteri davranışının değişmesi bu süreçte firmaların odağını verileri hızlı okuyarak müşterilerini anlamaya, daha etkin ve daha kaliteli ürün ve hizmetler sunmaya itti. GTech olarak biz de bu süreçte müşterilerimizin öngörülebilir, değişikliklere hızlı adapte olan, kullanıcı deneyimini sürtünmesiz hale getiren esnek yapılara ve teknolojilere sahip olmalarını sağlıyoruz. Değişken koşulları hızlıca görüp analiz yapma ihtiyacında olan sigorta şirketi müşterilerimize Wiseboard Insurance ürünümüz ile ihtiyaçları olan hız ve iç görüyü sağlıyoruz. Bu ürünümüz ile Türk P&I Sigorta’nın verimliliğini artırmak için hizmet vermekten büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen