Paz. Eyl 22nd, 2024

Geçtiğimiz ay nişanlısı Sam Asghari ile ilk bebeklerini beklediğini duyuran Britney Spears, Instagram takipçileri ile üzücü bir haber paylaştı. Bebeğini kaybettiğini açıklayan Spears, hamilelik haberini duyurmak için belki de çok erken davrandıklarını ama bu haber için çok heyecanlı olduklarını ekledi. Ailelerini genişletmek istediklerini söyleyen Spears, bu dönemde gizlilik ve empati rica ettiğini belirtti.

“Büyük bir üzüntüyle mucize bebeğimizi hamileliğimin erken dönemlerinde kaybettiğimizi duyurmak durumundayım,” yazan Spears, “Bu, bir ebeveyn için çok yıkıcı bir dönem. Belki de hamilelik duyurusunu yapmak için biraz daha beklemeliydik ama bu güzel haberi paylaşmak için çok heyecanlanmıştık. Birbirimize olan aşkımız gücümüz. Ailemizi genişletmeye çalışmaya devam edeceğiz. Hepinize desteğiniz için teşekkür ederiz. Bu zor zamanlarda gizlilik rica ediyoruz,” diye ekledi.

Paylaşımını “Sam & Britney” olarak imzalayan Spears, “Güzel ailemizi genişletme sürecinde sahip olduklarımız için minnettarız. Desteğiniz için teşekkür ederiz,” yazdı. Davası boyunca daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini anlatan Spears, babasına karşı davası sonuçlandıktan sonra Eylül 2021’de sevgilisi Sam Asghari ile nişanlandığını duyurmuştu. Hamileliğini Instagram’dan duyuran Spears’a yorum olarak Asghari de, “Evlilik ve çocuklar, sevgi ve saygıyla dolu güçlü bir ilişkinin doğal bir parçasıdır. Babalık her zaman sabırsızlıkla beklediğim ve hafife almadığım bir şey. Bu, yapacağım en önemli iş,” yazmıştı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen