Cum. Mar 29th, 2024

AK Parti Nevşehir Vilayet Lideri Ali Kemikkıran ve beraberindeki parti yöneticileri, Nevşehir Belediyesi tarafından açılan Kitap Fuarı’nı gezdi.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Toplumsal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin seçkin yayınevlerini Nevşehirliler ile buluşturan Kitap Fuarı devam ediyor.

AK Parti Vilayet Lideri Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Lideri Ferit Yiğitarslan, Bayan Kolları Lideri Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Lideri Haluk Köybaşı ve beraberindeki parti yöneticileri 12 Aralık Pazar gününe kadar sürecek olan fuarı ziyaret etti.

AK Parti heyetine fuar ile ilgili bilgi vererek birlikte fuar alanı içerisindeki yayınevlerinin stantlarını gezen Nevşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran, fuara Nevşehirlilerin ilgisinden son derece mutlu olduklarını söyledi.

80 yayınevi ile birlikte Türkiye’nin birçok usta kaleminin fuara katıldığını kaydeden Belediye Lideri Savran, fuar hasebiyle da müellif ve şairlerin iştiraki ile söyleşi ve imza günleri gerçekleştirdiklerini tabir etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen