Cum. Nis 19th, 2024

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de bir birincisi gerçekleştirerek üye işyerlerini meblağ bağımsız ödeme alabilen Cebe POS uygulaması ile tanıştıran Akbank’ta yenilikler devam ediyor. Artık kurumsal firmalar da Akbank Cebe POS uygulaması ile fiziki POS aygıtlarına gereksinim duymadan süratli ve inançlı bir formda ödeme alabilecek ve mağaza içi ödeme alma tahlili ile kasa kuyruklarını rahatlıkla yönetebilecek. Akbank Cebe POS uygulaması, Türkiye’de birinci sefer seçili Gratis mağazalarında tüketicilerin tecrübesine sunulacak.

Akbank Cebe POS uygulaması 2020’nin sonunda küçük işletmelerden büyük ilgi görerek binlerce iş yeri tarafından kullanılmaya başlandı. Baştan sona dijital ve hızlandırılmış bir tecrübe olarak tasarlanan Cebe POS uygulaması, Türkiye’de tekrar bir birinci olarak seçili Gratis mağazalarında hayata geçiyor. Bu uygulama ile Gratis müşterileri alışverişlerini tamamladıktan sonra kasaya gitmelerine, kuyruğa girmelerine gerek kalmadan reyonlarda temassız, QR yahut taşınabilir ödeme sistemlerinden biri ile süratli ve inançlı bir biçimde ödemelerini gerçekleştirecek, mağaza içinde süratli ve dijital ödeme tecrübesini yaşayabilecekler.

Akbank Cebe POS uygulaması ile sunulan tecrübenin dijital ödemeler dünyasında fark yaratacağının altını çizen Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Büyük uygulamaya ait şunları söyledi: “İçinde bulunduğumuz pandemi şartlarında alışverişlerde temassız, QR ve taşınabilir ödemelerin arttığını ve suratın kıymet kazandığını görüyoruz. Akbank Cebe POS uygulaması ile kurumsal işletmelere de süratli ve sağlam ödeme almak için mağaza içi çarçabuk adapte edilebilir tahliller sunuyoruz. Gratis ile birlikte hayata geçirdiğimiz tahlil ile ödemeler için müşterilerin kasaya gitmelerine gerek kalmadan reyonda süratli ve inançlı bir formda ödeme alınabilmesini sağlıyoruz. Bilhassa indirim ve ağır alışveriş periyotlarında kasa ve mağaza yoğunluğunun önüne geçilirken hem üye işyerlerine verimli bir iş ortamı sunulmasına yarar sağlıyor hem de kasaların önünde oluşan uzun kuyrukların önüne geçilerek toplumsal uzaklıklı ve süratli ödeme alanları yaratıyoruz. Uygulamayı önümüzdeki devirde farklı bölümlerde de görecek olmak, her daldan iş yerini dijital tahliller ile desteklemek bizleri heyecanlandırıyor.”

Gratis CEO’su Bülent Gürcan ise “Akbank’ın Türkiye’de bir birincisi gerçekleştirerek hayata geçirdiği Cebe POS uygulamasını yeniden Türkiye’de bir birinci olarak Gratis müşterilerinin tecrübesine sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Gratis mağazalarına gelenler artık Cebe POS uygulaması sayesinde kasaya gitmeden reyonlardan süratli ve inançlı bir şeklide ödeme yaparak keyifle alışverişlerini tamamlayabilecek” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen