Cum. Nis 19th, 2024

Kim Kardashian, sürekli büyüyen özgeçmişine bir yeni madde daha ekliyor; yıldızdan iş kadınına dönüşen Kardashian, “American Horror Story”nin yeni sezonuna katılıyor. Kim, popüler dizinin 12. sezonunda kendisi için özel olarak yazılmış bir rolde, serinin favorisi Emma Roberts’ın karşısında oynayacak.

Kardashian, duyuruyu Instagram hesabında, bir tanıtım videosu yayınlayarak yaptı. Kardashian’ın paylaşımı, bu yaz gelecek olan 12. sezonda “American Horror Story” müdavimi Emma Roberts’a katılacağını bildiriyor. Kardashian’ın videosu, Ryan Murphy’nin antoloji dizisinin gelecek sezonunun adının “Delicate” olacağını da ortaya koyuyor. Kardashian, karakteri veya sezon hakkında herhangi bir ayrıntıya yer vermedi. FX, Kardashian oyuncu kadrosuna katıldığını doğruladı, ancak daha fazla ayrıntı vermedi.

“American Horror Story” ve “American Crime Story”nin bölümlerini kaleme alan Halley Feiffer, 12. sezonda tüm bölümleri yazacak ve dizi sorumlusu olarak görev yapacak.

Murphy, The Hollywood Reporter’a yaptığı açıklamada, “Kim, dünyanın en büyük ve en parlak televizyon yıldızları arasında yer alıyor ve onu AHS ailesine davet etmekten heyecan duyuyoruz” dedi. “Emma ve ben, kültürdeki bu gerçek güçle işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Halley Feiffer, özellikle Kim için eğlenceli, şık ve nihayetinde ürkütücü bir rol yazdı; bu sezon iddialı ve şimdiye kadar yaptığımız hiçbir şeye benzemiyor.

Kardashian, 15 yılı aşkın bir süredir E!’nin “Keeping Up With the Kardashians” ve şimdi de Hulu’nun “The Kardashians” dizilerinde oynayan bir TV yıldızı, ancak oyunculuk havuzuna nadiren ayak parmağını soktu. Bir dizi seslendirme animasyon kredisine sahip; ayrıca How I Met Your Mother, 30 Rock, 2 Broke Girls ve Ocean’s 8 gibi sitcomlarda küçük rollerde oynadı. Ancak bir avuç küçük oyunculuk rolü üstlendi; 2008’de parodi komedi filmi Disaster Movie’nin bir parçasıydı; 2009’da “CSI: NY” için bir bölüm oynadı; ve 2012’de “Drop Dead Diva”nın dört bölümünde yer aldı.

Kardashian on yılı aşkın bir süredir oyunculuk yapmıyor ve “American Horror Story” kesinlikle onun bugüne kadarki en önemli rolü olacak.

Rol, Kardashian’ın Disney şemsiyesi altındaki ayak izini genişletiyor. Kardashian, ailesiyle birlikte şu anda Hulu’nun üçüncü sezonunu önümüzdeki ay başlatacak olan “The Kardashians”ın yönetici yapımcılığını ve başrolünü üstleniyor. “American Horror Story” FX’te ve Hulu’da yayınlanıyor.

Gezegendeki en tanınmış insanlardan biri olan Kardashian, pop kültür tarihinin en büyük güçlerinden biridir. Devasa realite TV platformuyla, 350 milyondan fazla Instagram takipçisiyle ününü ve takipçilerini ustalıkla milyar dolarlık bir imparatorluğa dönüştürdü. İş alanları arasında SKIMS şekillendirici giyim ve giyim, SKKN cilt bakımı ve ortak kurucusu olduğu özel sermaye şirketi SKKY Partners bulunmaktadır.

Murphy ve Brad Falchuk tarafından yaratılan “American Horror Story”, birinci sınıf yetenek kapısıyla tanınır. Murphy’nin “AHS” repertuarındaki diğer ilham perileri arasında Evan Peters, Sarah Paulson, Lily Rabe, Frances Conroy, Denis O’Hare, Jessica Lange, Kathy Bates, Angela Bassett, Billie Lourd ve hatta antolojinin beşinci sezonunda rol alan Lady Gaga yer alıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen