Per. Nis 25th, 2024

Dalı 39’ncu sefer bir ortaya getirecek CBME Türkiye Milletlerarası İstanbul Anne Bebek Çocuk Eserleri Fuar’ı için geri sayım başladı. 30 yılı aşkın müddettir istikrarla devam eden bölgenin en büyük ve uzun soluklu milletlerarası bebek ve çocuk eserleri fuarı olan CBME Türkiye, 8-11 Aralık 2021 tarihleri ortasında İstanbul Fuar Merkezi’nde dalın potansiyelini ihracata dönüştürmek ismine kapılarını ziyarete açıyor.

Bebek ve çocuk eserleri dalı, bölgenin en büyük ve uzun soluklu memleketler arası sektörel fuarı CBME Türkiye’de ticaret ve ihracat için bir ortaya geliyor. CBME Türkiye – Milletlerarası İstanbul Anne Bebek Çocuk Eserleri Fuar Yöneticisi Hatice Dinçer, “Yeni eser lansmanlarını yapacak ve en trend koleksiyonlarını sergileyecek Türkiye, Polonya, Portekiz ve Rusya’dan 650 iştirakçi markamız, CBME Türkiye ile döneme güçlü bir merhaba demeye hazırlanıyor. Panama’dan İtalya’ya, Rusya’dan İngiltere’ye, Guatemala’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne kadar, dünyanın farklı coğrafyalarından 115 ülkeden online ziyaretçi kaydı aldık. Alım Heyeti programımız ile kesimin en kıymetli 16 maksat ülkelerinden fuarı birinci sefer ziyaret edecek yaklaşık 200 kıymetli profesyonel satın almacıyı CBME Türkiye’de ağırlayacağız. Bu yıl online ziyaretçi kayıtlarımızın yüzde 55’i memleketler arası nitelikte. Kayıt olan ziyaretçilerimizin yüzde 60’ının fuarımızı birinci sefer ziyaret edecek olması ise hem iştirakçilerimiz hem de ziyaretçilerimiz için yeni iş birlikleri ve pazar fırsatları ile daha fazla ihracat manasına geliyor.” dedi.

TARİH DEĞİŞİKLİĞİ İLE DÖNEME ERKEN HAZIRLANMA FIRSATI

Her yıl Ocak ayında düzenlenen CBME Türkiye, 2021 yılı prestijiyle Aralık ayında yapılacak. Fuar Yöneticisi Hatice Dinçer, tarih değişikliğinin dala yeni döneme daha erken hazırlanma fırsatı sağlarken, bütçelerini erken oluşturmayı tercih eden büyük alıcıların dikkatlerini CBME Türkiye’ye çevirdiklerini belirtti ve şöyle devam etti: “Rusya ve Avrupa ülkeleri bu devirde noel tatilindeler. Bu fırsat bilhassa Rusya’dan daha fazla ziyaretçi olarak CBME Türkiye’ye olumlu tarafta yansımaya başladı bile. Ayrıyeten araç, gereç tarafında tekrar bu alanda değerli olan bir öbür aktiflikten farklı bir tarihte yapılacak olmamız kıymetli satın almacılardan olumlu geri bildirimler almamızı sağladı.”.

ÇOCUK MODASI TRENDLERİ SEMİNERİ 9 ARALIK’TA CBME TÜRKİYE’DE

CBME Türkiye’nin uzun yıllardır seminer ve içerik partneri olan WGSN, bölgenin en büyük memleketler arası anne, bebek ve çocuk eserleri fuarında, Sonbahar-Kış 22/23 çocuk modası trendlerine dair özel bir seminer veriyor. WGSN Türkiye Satış Müdürü Seden Ünlü’nün 9 Aralık Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri ortasında İstanbul Fuar Merkezi’nde sunacağı Sonbahar-Kış 22/23 Çocuk Modası Trendleri Semineri’ni, CBME Türkiye iştirakçi ve ziyaretçileri ortasından sadece erken kayıt yaptıran sonlu sayıda kişi dinleyebilecek.

ANNE-BEBEK DOSTU YENİLİKÇİ ESERLER TANITILACAK

İhracat odaklı ve Türk üretici firmaların yüklü olduğu CBME Türkiye’ye iştirakçisi markaların geliştirdiği anne bebek dostu yenilikçi eserler de tanıtılacak. Karanlıkta parlayarak gece bebeklerini beslerken annelerin hayatını kolaylaştıracak biberon ve emzik, birebir vakitte oyun parkı olan istenildiğinde katlanabilen beşik, bebekleri inançta tutacak sempatik kapı durdurucu ve emniyet kemerli oyun minderi, günlük hayatta da kullanılabilen emzirme yastığı ile annelere her an her yerde emzirme kolaylığı sağlayan özel tasarım emzirme tişörtleri, bebeğe anne karnı hissi veren uykuya dalma hamağı, hem şık hem de su geçirmez özelliği ile annelerin en büyük yardımcısı anne bakım çantası üzere inovatif eserler dikkatleri çekecek.

BEBEK ÇOCUK KESİMİNDE GENİŞ ESER GAMI

8-11 Aralık 2021 tarihleri ortasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak CBME Türkiye – 39. Milletlerarası İstanbul Anne Bebek Çocuk Eserleri Fuar’ında, Bebek Çocuk Taşıma ve Güvenlik Araç Gereçleri’, ‘Bebek Bakımı ve Beslenmesi’, ‘Yenidoğan ve Bebek Giyim’, ‘Çocuk ve Genç Giyim’, ‘Abiye Giyim’, ‘Pijama, Çorap, Çamaşır ve Aksesuar’ ve ‘Mobilya ve Konut Dokuması Ürünleri’ kategorilerinde firmalar yer alıyor.

ÜST SEVİYE SIHHAT VE GÜVENLİK TEDBİRLERİ

Fuarda, iştirakçi ve ziyaretçilerinin inançlı ve verimli bir fuar tecrübesi yaşamalarını sağlamak üzere HES kodu sorgusu, ateş denetimi yapılacak ve maske ile giriş yapmaları sağlanacak. Ülkemizin belirlediği tüm tedbirlerin yanı sıra dünyanın en büyük aktiflik organizatörü Informa tarafından geliştirilen ‘Temizlik ve Hijyen’, ‘Fiziksel Mesafe’ ile ‘Tespit ve Koruma’yı kapsayan AllSecure Standartları uygulanacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen