Per. Nis 25th, 2024

Blake Lively’nin kırmızı halı stilleri her zaman heyecanla beklediğimiz ve hayran olduğumuz bir şey. Bu nedenle Lively’nin bu sene Met Gala’ya katılmayacak olduğunu duymak herkes gibi bizi de çok üzdü! New York’ta Tiffany & Co. mağaza açılışına katılan Lively, People dergisine Met Gala’ya katılmayacağını ancak izleyeceğini söyledi. 2022 Met Gala stiline yapılan övgülere cevap olarak, “Teşekkürler, bu gerçekten çok tatlı,” diyen Lively, “Bunu Pazartesi günü koltuğumda giyeceğim,” dedi.

Met Gala’ya katılmama nedenini açıklamayan Lively’nin bu yıl evde kalmayı tercih etmesi pek de şaşırtıcı değil. Kısa bir süre önce eşi Ryan Reynolds ile dördüncü bebeklerini dünyaya getiren Lively, 2023 Met Gala etkinliğini uzaktan izleyecek.

Hollywood’un en sevilen çiftlerinden biri olan Ryan Reynolds ve Blake Lively, 2022 Met Gala’da beğeni toplamışlardı. ‘Gilded Glamour’ teması için Özgürlük Anıtı’ndan ilham alan Lively, Atelier Versace’den rose-gold bir tuvalet tercih etmişti. Reynolds ise eşinin stiline uygun renklerde Ralph Lauren’den koyu kahverengi, kadife bir takım elbise giymişti.

2021 Met Gala’da, Lively ve Reynolds, gecenin “Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between” temasına uygun mavi bir stil tercih etmişlerdi. Lively, kuyruğunda mavi tüy detayları olan ışıltılı altın renkli, uzun kollu dantelli Atelier Versace elbisesiyle gerçek bir tanrıça gibi görünüyordu. Reynolds ise Lively’nin elbisesinin kuyruğuyla eşleşen mavi kadife bir papyonla koyu mavi bir smokin giymişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen