Cum. Nis 19th, 2024

TEB Portföy ve Burgan Bank iş birliğiyle TEB Portföy Burgan Bank Para Piyasası Fonu kuruldu. Anlık likidite imkanı sunan TEB Portföy Burgan Bank Para Piyasası Fonu, birikimlerini korumak isteyen yatırımcılar için düşük risk düzeyi ile yeni bir alternatif oluşturuyor.

Burgan Bank, müşteri taleplerine yönelik hizmet ve tahlil odaklı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. 13 farklı portföy idare şirketi ile etkin pazarlama kontratı yürüten Burgan Bank, TEB Portföy iş birliği çerçevesinde kendi ismini taşıyan para piyasası fonunu, yatırım fonu kainatına ekledi. TEB Portföy Burgan Bank Para Piyasası Fonu, düşük risk düzeyi ve anlık likidite imkanıyla Burgan Bank’ın mevduat müşterileri için yeni bir alternatif olarak dikkat çekiyor.

“Müşterilerimize ayrıcalıklı birikim eserleri sunmaya devam edeceğiz”

TEB Portföy ile yaptıkları iş birliğinden duydukları memnuniyeti lisana getiren Burgan Bank Birikim İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Aslı Koçer, “Burgan Bank olarak önceliğimiz müşterilerimizin gereksinimlerine uygun hizmet ve tahliller sunabilmek. TEB Portföy ile yapılan iş birliği ile müşterilerimizin gecelik TL mevduatlarına alternatif olarak değerlendirebilecekleri yeni para piyasası fonunu eser gamımıza ekledik. Fonun izahnamesinde belirtilen alım satım asılları kapsamında 7/24 süreç yapabilecekleri ve istedikleri an nakde dönebilecekleri yatırım fonumuzla müşterilerimiz, Burgan Banklı olmanın avantajlarını yaşamaya devam edecekler” diye konuştu.

Koçer, kelamlarına şöyle devam etti: “Müşterilerimizin vakitle değişebilen ve farklılaşan muhtaçlıklarını yakından takip etmeye devam edeceğiz. Piyasa taleplerine nazaran portföyümüze özel fonlar ekleyerek eser yelpazemizi çeşitlendirmeye gidebiliriz.”

Tüm kanallardan süreç yapılabilecek

Gecelik mevduata alternatif olan ve anlık nakit muhtaçlığı bulunan yatırımcılara hitap eden TEB Portföy Burgan Bank Para Piyasası Fonu, yalnızca Burgan Bank müşterileri tarafından alınıp satılabilecek. Burgan Bank müşterileri fon süreçlerini Burgan Bank’ın tüm şubelerinin yanı sıra taşınabilir bankacılık, internet bankacılığı ve irtibat merkezi üzerinden de yapabilecekler. Şube dışı kanallarda 24 saat boyunca o an geçerli fon fiyatı üzerinden alım–satım yapmak mümkün olacak. TL olarak süreç gören fon, Türkiye Elektronik Fon Dağıtım Platformu’nda (TEFAS) sürece kapalı olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen