Cum. Mar 29th, 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 24-31 Aralık 2021 tarihleri ortasında Cam Piramit Kral Yolu’nda yılbaşı şenliği düzenliyor. Şenlikte Antalya’da yaşayan yabancı dernekler kendi kültürlerini tanıtabilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Toplumsal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek yılbaşı şenliği öncesi Antalya’da yaşayan yerleşik yabancı dernek temsilcileri Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Lider Muhittin Böcek, dernek temsilcilerine teşekkür ederek, yeni yıl öncesinde Antalya’da yaşayan yabancı derneklerin kendi kültürlerini tanıtabilmesi hedefiyle bu türlü bir aktiflik gerçekleştirdiklerini söyledi.

KÜLTÜRLERİNİ TANITACAKLAR

Başkan Muhittin Böcek, “24-31 Aralık 2021 tarihleri ortasında Cam Piramit Kral Yolu’nda yerleşik yeni yıl şenliğimizde Antalya’da yaşayan yabancı dernek temsilcileri kendi ülkelerinin stantlarını açarak kültürlerini anlatacak. Farklı ülkelerin müzikleri, yöresel tatları ve çeşitli şovlar ile birlikte hem kendi kültürlerini yaşayacak hem de Antalya halkı ile bu kültürü paylaşacaklar” dedi.

ETKİNLİKLER DEĞERLENDİRİLDİ

Dernek temsilcileri daha sonra 24-31 Aralık tarihleri ortasında gerçekleştirilecek yılbaşı şenliğine ait Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz ve Kültür ve Toplumsal İşler Dairesi Lideri Okan Yavuz ile bir ortaya gelerek toplantı yaptı. Toplantıda şenlik de yapılacak etkinliklere ait karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen