Cum. Mar 29th, 2024

Dünyanın sayılı kahve, kakao ve endüstriyel çikolata üreticileri ortasında yer alan Altınmarka Kümesi, bu yılda “Çekirdekten Geleceğe” yetenek gelişim programıyla kapılarını üniversiteli gençlere açıyor. Mühendislik ve İktisadi İdari Üniteler Fakültelerinde 4. Sınıfta okuyan ya da yüksek lisans eğitimi gören, not ortalaması 2,50 ve üzerinde olan öğrenciler, 31 Aralık tarihine kadar cekirdektengelecege adresinden programa müracaat yapabiliyor.

Türkiye’nin başkan kuruluşlarından Altınmarka Grubu’nun üniversite öğrencilerinin yeteneklerini geliştirmesi, iş hayatına atılmadan evvel tecrübe kazanması, perakende kesimiyle tanışması için hazırladığı “Çekirdekten Geleceğe” yetenek gelişim programı için 2022 yılı müracaatları başlıyor. Programı kazananlar Altınmarka Kümesi çatısı altında yer alan dünyanın sayılı kakao ve endüstriyel çikolata üreticileri ortasındaki Altınmarka’da, “Hepimizin Ortak Noktası” telaffuzuyla konuklarına birbirinden özel lezzetler sunan Kahve Dünyası Genel Merkezi’nde, Ayrıntı Fabrikaları’nda ve Altınmarka Genel Merkezi’nde bilgi teknolojileri, muhasebe/finans, Ar-Ge, kategori, pazarlama, e-ticaret üzere departmanlarda tecrübe kazanma bahtı elde ediyor. Geçen yıl 1.648 kişinin başvurduğu “Çekirdekten Geleceğe” programına kabul edilen 16 şahıstan üçü şu anda Altınmarka Grubu’nda CRM Uzman Yardımcısı, Ar-Ge Mühendisi ve Pazarlama Uzman Yardımcısı olarak misyon alıyor.

Altınmarka Kümesi “Çekirdekten Geleceğe” yetenek geliştirme programı ile Mühendislik, İktisadi İdari Üniteler Fakültelerinde 4.sınıfta yahut yüksek lisans programında eğitim hayatına devam eden gençlere, okulda edindikleri teorik bilgileri, gerçek projelerde yer alarak pratikte deneyimleyebilme imkanı sunuyor. Program sayesinde, öğrenciler kısımlarıyla ilgili iş alanlarını yakından tanıyıp meslek seyahatini mezun olmadan evvel şekillendirebilecekleri üzere meslek profesyonelleri ile gerçek projelerde çalışma imkânı yakalayarak iş disiplini edinme fırsatı da buluyor.

Geçen yılın iştirakçilerin üçü Altınmarka Grubu’nda işe başladı

2021 yılında “Çekirdekten Geleceğe” yetenek gelişim programına katılan 16 aday, Mart ayında başladıkları eğitimlerini Haziran’da proje ödevleriyle tamamladı. Hazırlanan projeler üst seviye yöneticilerin ve mentörlerin iştirakiyle dinlendi. Sunumlar sonrası seçilen 3 kişi Altınmarka Kümesi Ailesine CRM Uzman Yardımcısı, Ar-Ge Mühendisi ve Pazarlama Uzman Yardımcısı olarak katıldı.

Programa katılan gençler stajlarını İstanbul’daki fabrikalar ve merkez ofiste yapacak

7 Şubat-3 Haziran 2022 tarihleri ortasında gerçekleşecek “Çekirdekten Geleceğe” yetenek gelişim programına katılan gençler, stajlarını okul ve imtihan programına nazaran mentörleriyle görüşerek belirleyecekleri iki gün İstanbul’daki fabrikalarda yahut merkez ofiste yapacak. Program sonunda misyon yaptıkları departmandaki mentörleri tarafından verilen bitirme projesini tamamlayacak. Bu sayede programa katılan öğrenciler; kurum kültürünü ne kadar içselleştirdiği, neler öğrendiği, hangi taraflarını geliştirdiğini gösterme fırsatını yakalayacak. Ayrıyeten beğenilen bitirme projeleri, Küme bünyesinde hayata geçirilmek için pahalandırılacak. Yapılan mülakat ve değerlendirmenin akabinde programa kabul edilen tüm gençlerin sigorta primleri ödenecek, ayrıyeten öğrenciler yol ve yemek üzere yan haklara da sahip olacak. Çekirdekten Geleceğe programına katılmak isteyen gençler müracaatlarını 31 Aralık 2021 tarihine kadar cekirdektengelecege adresinden yapabilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen