Çar. Nis 24th, 2024

Polygon kurucu ortağı Sandeep Nailwal’in söylediği gibi, Blockchain oyunlarının kripto sektörünün gelişiminde önemli bir rol oynamasını bekliyor. Bu yönde, içlerinde Ankr ve Abyss World’in yer aldığı ekipler, yeni işbirliklerini ortaya çıkarıyor.

Ankr ve bu 4 altcoin yeni ortaklıklarını duyurdu

Ankr ve Mirage ortaklığı

Web3 altyapı sağlayıcısı Ankr, Web3 oyun şirketi Mirage ile stratejik ortaklığını duyurdu. Bu ortaklık, Mirage’ı Ankr’nın özelliklileriyle donatacak. Ankr’ın hazır kaynaklarını benimseyen Mirage, yeni girişimleri memnuniyetle karşılarken oyun geliştirmeyi hızlandırmaya hazırlanıyor.

Ankr’ın Ürün Başkanı Josh Neuroth, işbirliği hakkında şunları söylüyor:

Ankr’ın Mirage ile ortaklığı, Blockchain teknolojisinin en uzun süredir devam eden ve gelecek vaat eden kullanım örneklerinden biri olan merkezi olmayan oyun için ortak vizyonumuzun bir kanıtıdır. Mirage’a ihtiyaç duydukları altyapıyı ve araçları sağlayarak, Blockchain teknolojisini sorunsuz bir şekilde entegre eden ve UX’ten ödün vermeden oyunculara heyecan verici olanaklar açan yeni nesil oyunların yaratılmasına yardımcı oluyoruz.

Abyss World ve Portalverse Network – Google Cloud ortaklığı

Blockchain oyunu Abyss World, Web3 oyunlarının geliştirilmesini ortaklaşa desteklemek için Google Cloud ve Portalverse Network ile işbirliğine gidiyor.

Sui Network üzerine kurulu ilk 3A seviyesinde açık dünya ARPG Blockchain oyunu Abyss World’ün oyun geliştiricisi Metagame Industries, Google Cloud ve Portalverse Network ile ortaklığını duyurdu. Şirket aynı zamanda, AbyssWorld’ün cloud oyun sürümünü de resmi olarak piyasaya sürdü.

Yeni sürüm, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların oyunu artık oyun konsolları veya kişisel bilgisayarlarla sınırlı kalmadan istedikleri zaman ve istedikleri yerde deneyimlemelerine ve kendilerini anında oyuna kaptırmalarına olanak tanıyacak. Bu hamle, Abyss World’ün küresel pazardaki etkisini genişletecek.

LayerZero, Cosmos ekolojik kamu Blockchain’i Canto için destek ekliyor

LayerZero, Cosmos ekolojik kamu chain’i Canto için yeni desteğini duyurdu. Artık LayerZero ile yapı oluşturan geliştiriciler Canto’ya da genişletebilirler.

Canto, EVM yürütme katmanına ve temel finansal ilkelere sahip izinsiz bir Blockchain. Ücretsiz Kamu Altyapısı vizyonunun rehberliğinde Canto’nun tüm DeFi ilkelleri, kamu hizmeti protokolleri olarak mevcuttur.

Resmi duyuruya göre, “LayerZero ile Canto üzerine inşa edilen projeler, uygulamalarını LayerZero ağındaki 30’dan fazla Blockchain’e sorunsuz bir şekilde genişletebilirler. Halihazırda LayerZero ile yapı oluşturan geliştiriciler kolayca Canto’ya erişeyebilecekler.”

Wanchain Web3 Domains, ENS domainlerini entegre ediyor

Çeşitli Blockchain dağıtık defterlerini (ledger) birbirine bağlayan Wanchain, yeni bir entegrasyonu duyurdu. Platform, Wanchain Web3 Domains’in Layer-2 tabanlı ENS alanlarıyla özel bir entegrasyon gerçekleştirdiğini belirtti. Bu sayede protokol, ENS L2 ve off-chain veriler için destek sağlayacak.

Fibonacci ve Alchemy Pay işbirliği

Bir diğer haberde, içerik üreticileri için ekonomik ekosistem geliştiren Fibonacci, AlchemyPay ile iş birliği yaptı. İşbirliği, tüketicilerin kendi platformunda yararlanabilecekleri sorunsuz fiat off-rampa ve rampa içi çözümlerin sağlanmasına odaklanıyor. Ortaklık, Alchemy Pay’in doğrudan geliştiricilere Fibonacci’nin Blockchain platformunda az masrafla uygulama geliştirmeleri sağlıyor.

Son olarak, Kriptokoin.com olarak aktardığımız, Polygon kurucu ortağı Sandeep Nailwal’in Web3 piyasası hakkında yaptığı açıklamalara bu yazıdan göz atabilirsiniz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen